Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkel Vermolen Lingerie is verhuisd naar de Waterstraat en het ziet er zo uit

Door Kelly Heerink 28 september 2019

Klanten, leveranciers en ondernemers lopen de gloednieuwe winkel van Vermolen Lingerie plat mét een bloemetje, iets lekkers of een ander kadootje in de hand. De nieuwe winkel van Vermolen is namelijk open aan de Waterstraat. Voorheen zat er Andos Computers.

Het verschil met de andere winkel in de Boliestraat? “De winkel is niet groter, maar wel breder in plaats van langer. We werken nu meer tussen de klanten”, vertelt eigenaresse Maaike Vogelvang. Ook is er een koffiebar en een zithoekje geplaatst. “Er was vraag naar een plekje om te zitten vanuit ouderen. Maar ook jongeren zitten er hoor”, zegt ze.

Foto: Redactie indebuurt
Foto: Redactie indebuurt
Foto: Redactie indebuurt

Andere winkel sluit niet

De winkel aan de Boliestraat is nu een outletwinkel. “Vanwege twee panden zijn we tijdens de verbouwing niet dicht geweest”, zegt Maaike. “Dat was soms een beetje rommelig, maar ook erg fijn voor de klanten.”

Feest dit weekend

Zaterdagmiddag en zondagmiddag 28 en 29 september viert Vermolen Lingerie de opening van de nieuwe winkel. Zaterdag met show, muziek en modeshows en zondag met sfeervolle livemuziek. Maaike: “Zo kan de hele doelgroep bij ons terecht dit weekend.”

Lees ook:

pand waterstraat doetinchem Rowan Jansen

Wij weten wat er in dit pand aan de Waterstraat komt

Dit grote pand op aanlooplocatie vanaf de Oude IJssel naar het centrum krijgt een nieuwe eigenaar. O...
Carien

Nieuwtje! Deze damesmodezaak vervangt een begrip aan de Catharinastraat

Een begrip in Doetinchem, dat is Remmelink Mode voor veel klanten na 54 jaar. Borghert damesmode + a...
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.