Waarom Wouter onmisbaar is tijdens onze lunchpauze

Door Eline Doldersum 19 oktober 2017

Heb jij ook niet iedere ochtend tijd en zin om bammetjes te smeren of een lunch in elkaar te knutselen? Wij ook niet. Daarom zijn wij heel blij met de komst van de 22-jarige Wouter Berendijk in onze stad!

Nou horen we jullie denken: maar wat gaat die Wouter dan precies doen? Dat gaan we jullie nu vertellen! Deze ambitieuze jongeman gaat vanaf 1 december onze lunch bezorgen … en die van jou én heel veel andere Doetinchemmers. Wouter start namelijk met zijn eigen Lunch To Go. Top idee Wouter!

Al zijn wij natuurlijk wel reuze benieuwd wat we op deze lunchkaart kunnen vinden. “Verse broodjes zijn mijn specialiteit, maar dat is zeker niet het enige wat mensen bij mij kunnen bestellen”, vertelt Wouter. “Er staan bijvoorbeeld ook hotdogs op de kaart en verse friet die ik elke dag zelf maak van biologische aardappels. Er is voor elk wat wils.”

Lunch To Go

Liefhebbers die graag een broodje à la Wouter willen proberen, kunnen binnenwippen in zijn zaak aan de Dokter Bardetplaats. Mocht je daar als opticien, kledingverkoopster of moeder van drie nou geen tijd voor hebben: niet getreurd. Wouter levert bij zowel bedrijven als particulieren de lunch gewoon aan de deur af. Handig!

Het enige wat je moet doen, is je bestelling vóór 10.30 uur doorgeven via de mail of telefoon en dan kun je tijdens de middagpauze genieten van een broodje, hotdog of portie verse friet. Wél moeten we nog eventjes geduld hebben, want Wouter is op het moment nog druk bezig met de voorbereidingen en opent pas op 1 december de deuren!

  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.