Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verrassend! Deze Pop-up store opent 1 november aan de Raadhuisstraat

Door Kelly Heerink 3 oktober 2019

Glazen worden gewassen en kasten worden schoongeboend in de winkel waar voorheen Jane zat. Wat blijkt? Primera opent er in de maanden november en december een Pop-up store: Primera Cadeaushop. “Wat ik voor ogen heb? Over de top Kerstmis! Een beetje in Disneystijl”, verklapt eigenaresse Anja Schinkel. 

Hoewel de naam nog steeds op de voorgevel staat, sloot in februari 2018 kledingwinkel Jane. “Toen ik dit voorjaar buiten stond te praten met de districtsmanager, vroeg hij of het geen idee was om hier de kerstspullen neer te zeggen”, vertelt Anja. Dat was wel even schakelen. “Normaliter schuiven we de tafels aan de kant om ruimte te maken, maar dit was wel ineens een hele grote oppervlakte erbij.”

Kadospullen en wenskaarten

Toch ging en gaat ze er helemaal voor. In augustus kreeg ze groen licht van de verhuurder. “Voor een schappelijk prijsje konden we dit pand tijdelijk huren”, vertelt ze. Het gaat om twee maanden vanaf 1 november. “Met in de laatste week van december een uitverkoop”, zegt Anja die geniet van de voorbereiding. “Ik heb echt veel meer mooie spullen ingekocht – met name veel kadospullen en wenskaarten binnen het thema kerst.”

Primera Pop up store
Foto: Redactie indebuurt

Meer over Primera ontdekken?

Primera winkelen

Geopend12:00 - 17:00

Raadhuisstraat 7, Doetinchem

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Caribe

Hè jammer: dit pas geopende eetcafé is alweer gesloten

Helaas zitten de deuren alweer dicht van Caribe eetcafé; het Caribische restaurant dat in augustus o...
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.