Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say yes to the dress! Deze winkel opent in januari aan de IJsselkade

Door Kelly Heerink 10 december 2019

Trouwplannen? Dan hebben we een leuk nieuwtje, je kan namelijk vanaf 2 januari een (tweedehands!) trouwjurk kopen aan de IJsselkade 9a bij MyN. Vriendinnen en ondernemers  Nicole Friesen en Mandy Eelman zijn al druk bezig met de inrichting. 

Je kan binnenkort geld verdienen met je oude trouwjurk, want bij het concept hoort ook inbrengen. Dames (en wellicht een enkele heer) die iets minder te besteden hebben, maar wél een mooie trouwjurk zoeken, kunnen terecht bij MyN. “We hebben al twee coupeuses op het oog die de jurk helemaal aanpassen naar smaak. “Een diepere uitsnede of mouwtjes, dat kan allemaal”, zegt Mandy. De gemiddelde prijs? Rond de €400,- à €500,-. “Tweedehands jurken vind je natuurlijk ook op marktplaats, maar wij zijn van mening dat een trouwjurk kopen een feestje moet zijn.”

Elkaars getuigen geweest

Nicole en Mandy kennen elkaar al sinds 1992 en zijn zelfs getuigen geweest bij elkaars tweede huwelijk. Ze wilden samen een zaak starten waar ze blij van worden. “Dat lukt wel met een bruidsmodezaak!”, zeggen ze enthousiast.

Openingstijden

De winkel is geopend op donderdag en zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 en 20.00 uur. “De andere dagen werken we op afspraak.”

Lees ook:

Winnen! Dagje chillen in een wellness naar keuze t.w.v. 100 euro

Het einde van 2019 komt in zicht. Heb jij een druk jaar gehad en zin om 2020 ontspannen te beginnen?...

 

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.