Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[Update] Nieuws! Dit komt er in het oude pand van Paisley

Door Indebuurt Doetinchem 17 januari 2020

Hoera, we krijgen er weer een nieuwe winkel bij in de binnenstad. Het pand, waar voorheen kledingwinkel Paisley zat, krijgt vanaf februari 2020 een nieuwe eigenaar!

Niemand minder dan Gabi Hunter verhuist met haar bakwinkel van de Terborgseweg naar de Heezenstraat. “We hadden al lange tijd de droom om weer richting het centrum gegaan. Het was een zoektocht, maar inmiddels kan ik bekend maken dat we vanaf februari gaan starten in hartje Doetinchem”, vertelt de trotse eigenaresse in een video.

Koffie met gebak

Uiteraard kun je ook in het nieuwe pand weer workshops volgen, taarten bestellen en alle benodigdheden inslaan om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast heeft de Doetinchemse onderneemster ook iets nieuws in petto. “We gaan in het nieuwe pand ook koffie en thee serveren, met taart uiteraard. En er komt een kleine lunchkaart met gezonde en lekkere gerechten.” Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de verhuizing in volle gang. “We zijn druk bezig met het testen van taartjes voor op de nieuwe locatie”, lacht ze.

[Update]

Op vrijdag 6 maart 2020 is de officiële opening van Gaabs in de Heezenstraat. Jullie zijn welkom van 10:00 tot 20:00. In verband met de verhuizing is Gaabs gesloten van 25 februari tot en met 5 maart. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat! Jullie ook?


Meer over Gaabs ontdekken?

Gaabs speciaalzaken

Gesloten10:00 - 14:00

Terborgseweg 44, Doetinchem

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.