Nieuwe cafetaria in Doetinchem opent binnenkort de deuren

Door Eline Doldersum 10 maart 2018

Gaat een patatje mayo of een kroket er bij jou wel in? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf april opent er namelijk een nieuwe cafetaria in Doetinchem. Wij belden met de nieuwe eigenaar!

“Wat leuk dat jullie bellen”, vertelt Erik van den Broek, eigenaar van de nieuwe snackbar. “Het klopt inderdaad dat we in Doetinchem gaan starten. Mijn vrouw en ik runnen al een eigen cafetaria in Apeldoorn, dat gaat zo goed, dat we toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Dat is Doetinchem geworden”, vertelt hij enthousiast.

Cafetaria Manon

Erik opent zijn nieuwe snackbar aan de Varsseveldseweg op de plek waar voorheen cafetaria Timmies zat. “We zijn op het moment nog druk bezig met verbouwen, maar zoals het er nu naar uitziet, openen we halverwege april de deuren van onze Cafetaria Manon. Vernoemd naar onze dochter”, vertelt hij trots.

Vriendelijkheid

Wat Cafetaria Manon onderscheidt van de bestaande snackbars in Doetinchem? “Goede vraag. Wij streven naar kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid. Ik denk dat dát onze kracht is. Maar ik zou zeggen tegen alle Doetinchemmers: kom vanaf april gewoon een keertje binnen wandelen”, aldus de nieuwe eigenaar.

  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.