Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot: nieuwe toko aan de Rekhemseweg en wij weten wat jullie kunnen verwachten

Door Kelly Heerink 29 juli 2019

Het pand aan de Rekhemseweg 18/22 in Doetinchem staat al twee jaar leeg, maar de bestickering op de ramen belooft veel goeds! “De intentie is om volgende week de deuren te openen van Lounge & Lunch”, laat eigenaar Kemal Kaan weten. 

Dan kunnen zowel wandelaars, fietsers als automobilisten even een pitstop maken om te loungen met de beentjes hoog onder het genot van een goede kop koffie, een tosti of een kaasplankje. “Men moet denken aan een soort espressohouse”, zegt Kemal. Compleet met kinderspeeltuin, een fietsoplaadpunt en waterbakjes, want ook honden zijn van harte welkom. “We beschikken over gratis parkeerruimte – zelfs een tractor kun je hier kwijt.”

Speeltuin

Dat de toko vlakbij stadion de Vijverberg (voorheen Woodzzz eten-drinken-slapen) een lange tijd leegstond, was omdat andere werkzaamheden alle tijd van de ondernemer opslokte. Nu de klus bijna is geklaard gaat Kemal, vader van drie jonge kinderen, nog eerder vandaag dan morgen open. “Mijn eigen kids zullen zich ook zeker vermaken in de speeltuin – ideaal toch?”

  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.