Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot: Foodtruck op Overstegen waar je deze ‘tech burger’ verorbert

Door Kelly Heerink 17 juli 2020

Heb jij deze foodtruck zien staan vorige week zaterdag (11 juli)? Het was de aftrap van een spannend nieuw avontuur van Vader Wim en zoon Thomas Hieltjes. Zij verkopen vanuit de Snackatech wagen die elke zaterdag staat in winkelcentrum Overstegen de ‘tech burger’. De wattes? 

“Dit is een product dat volledig plantaardig is”, legt de Gaanderense Thomas uit. Samen met zijn vader deelt hij de passie voor een goede hamburger. “Omdat we dit product hebben gemaakt zonder dierlijke producten toe te voegen, geven we dus ook een stukje techniek weg. Vandaar dat we het zo noemen.” Je kan kiezen uit twee burgers en eventueel als menu met franse frietjes en drinken erbij.

Lees verder onder de foto:

Eigen foto

Omdat al wat Doetinchemmers hebben geproefd luidt natuurlijk de grote vraag: hoe bevalt het? “De reacties zijn beter dan verwacht”, aldus Thomas die zelf helemaal niet veganistisch of vegetarisch is, maar het leuk vindt om dit uit te proberen. “Ons doel is om een goed smakende burger aan te bieden zónder dat iemand het idee heeft dat-ie geen vlees eet.”

Uitbreiding is mogelijk

Het was eigenlijk de bedoeling dat ze al op 1 april startten op verschillende plekken in Doetinchem en op evenementen. Met daarnaast een vaste locatie in Enschede (vanaf september). Vanwege corona liep dat allemaal een beetje anders. “We bekijken de komende weken met de gemeente of dit concept werkt en wie weet gaan we dan uitbreiden met ook een vaste dag op vrijdag. Tot het einde van het jaar.

Wil jij deze bijzondere hamburger proberen? Je vindt de wagen de komende zaterdagen op Overstegen, tussen (plusminus) 12.00 en 19.00 uur.

Misschien wil je dit ook lezen:

Weekendtips: cocktails van de flairtender, Concordia livestream en zomerse koopzondag

Yes, het is voor velen alweer bijna weekend na al die vrije dagen! Dat betekent: misschien wel uitsl...
Stadsfeest 2019

Dit lijkt dé oplossing te zijn voor meer winkelend publiek in het centrum

Dit voorjaar deed Locatus geen metingen in verband met corona. Maar in maart 2019 kwamen er wekelijk...

Zeg eens cheese: Doetinchem heeft een eigen Instawall

Scoren op Instagram met een typisch Doetinchems kiekje doe je voortaan bij Banketbakkerij Jolink! De...
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.