Deze zaken openden in 2017 de deuren in Doetinchem

Door Eline Doldersum 31 december 2017

We horen mensen regelmatig klagen dat er zoveel winkels uit Doetinchem verdwijnen, maar toch kreeg Doetinchem er in 2017 ook héél veel mooie zaken bij. Wat dacht je van Mood’s, Stoer & Sfeer of Lilian’s Eetpaleis? Een aanwinst! We hopen dat we in 2018 weer net zo veel mooie winkels mogen verwelkomen. 

<< < Pagina 1 / 12 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zus & Co

Zus en co-doetinchem-kledingwinkel
Facebook: Zus & Co

Twee zussen die samen hun grote droom naleven: dát is hoe Zus & Co is ontstaan. Sinds januari runnen Linda en Elke deze hippe kledingwinkel in de stad. Wát een leuke aanwinst.

Zus & Co kledingwinkels

nu open10:00 - 17:30

Boliestraat 24, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

BRO’od

brood-doetinchem-sfeer-interieur
Redactie indebuurt

Sinds april is de Grutstraat een nieuwe tent rijker. BRO’od welteverstaan. Dit leuke restaurant heeft niet alleen een origineel menu dat je met elkaar kunt delen, maar ook een heel hip interieur. Aanradertje hoor!

BRO’od maar ook Diner Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Grutstraat 5, Doetinchem

Bekijk meer:Permanent gesloten

Stoer & Sfeer

stoer-sfeer-doetinchem-woonwinkels-woonwinkel-3
Redactie indebuurt

Maike van Stoer en Sfeer zit pas sinds april in de stad, maar haar winkel behoort nu al tot dé grote favoriet onder veel Doetinchemmers. Zo wordt haar woonwinkel vrijwel altijd genoemd als we locals vragen naar hun favoriete plekjes in de stad. Stiekem snappen wij ook best waarom, want zeg nou zelf: het is toch ook een héle leuke winkel?

Stoer & Sfeer cadeauwinkels

nu open10:00 - 17:30

Dr. Huber Noodtstraat 9, Doetinchem

Bekijk meer:cadeauwinkels

The Sting

sting-doetinchem-kledingwinkel
Facebook: The Sting

Een winkel die Doetinchem met open armen heeft ontvangen is natuurlijk … The Sting! Wat hebben we daar lang op gewacht en wat zijn we nog steeds blij dat deze hippe kledingwinkel ons Doetinchemse straatbeeld heeft verrijkt. Absoluut één van onze favorieten.

The Sting kledingwinkels

nu open09:30 - 18:00

Hamburgerstraat 18, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

La Cubanita

la-cubanita-doetinchem-restaurant-tapas
Google maps

Tapas eten? Dat doe je sinds mei dit jaar bij La Cubanita. Voor een kleine prijs kun je de hele avond zoveel bruschetta’s, pincho’s en patatas brava’s eten als je wilt.

La Cubanita restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 22:00

Grutstraat 42, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

LEV Foodbar

lev-doetinchem-restaurant
Facebook: LEV Doetinchem

Genieten van een kop koffie met een lekker stuk taart, proosten met een goed glas wijn of uitgebreid dineren: bij LEV Foodbar kan het allemaal. Dit ruige broertje van Villa Ruimzicht en de Strandloge zit pas sinds mei in onze stad, maar won onlangs al een zéér bijzondere prijs.

Sfeerpaleis

het-sfeerpaleis-doetinchem
Redactie indebuurt

Een winkel vol met leuke woonaccessoires, vazen en potten: die vind je sinds begin oktober in de Korte Heezenstraat. Daar openden Howard en Jolanda hun eigen sfeerpaleisje. “Het is landelijk, stoer, maar vooral heel sfeervol!” Daar zijn wij het helemaal mee eens. Wat een schattige winkel.

LEV Foodbar restaurants en horeca

nu open11:00 - 23:00

Waterstraat 28, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Mood’s

moods-doetinchem
Facebook: Mood’s Doetinchem

Op 12 oktober was het eindelijk zover. Na maanden klussen opende Mood’s de deuren in de Grutstraat. Een hippe tent met een old school uitstraling waar je lekker kunt eten, borrelen én dansen. “Een plek zoals je die in Doetinchem nog nooit gezien hebt”, aldus eigenaar Pascal van de Beek in een eerder interview.

Het Sfeerpaleis woonwinkels

nu open10:00 - 17:00

Korte Heezenstraat 16, Doetinchem

Bekijk meer:woonwinkels

AB Lifestyle

ab-lifestyle-doetinchem-2-winkel
Redactie indebuurt

Een ruige winkel waar menig man zijn hart kan ophalen: dát is hoe we de winkel van Nicky Beije en Denny Büttner zouden omschrijven. De mannen openden op 21 oktober hun eigen winkel AB Lifestyle in de Waterstraat. Een aanwinst voor Doetinchem, als je het ons vraagt!

Mood’s restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 02:00

Grutstraat 21, Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lunch to go

lunch-to-go-wouter-lunchen
Wouter Berendijk

Geen zin om iedere ochtend bammetjes te smeren? Sinds begin deze maand hoeft het niet meer. De Doetinchemse Wouter is namelijk zijn eigen lunch to go begonnen. Je kunt bij hem niet alleen afhalen, maar het ook gewoon laten bezorgen. Wouter, wij zijn nog steeds fan!

Lilian’s Eetpaleis

lilians-eetpaleis-doetinchem
Redactie indebuurt

Het was één van de best gelezen artikelen op onze site: het artikel over Lilian’s Eetpaleis. Dit Surinaamse restaurant opende op zaterdag 2 december. Wij hebben inmiddels een hapje gegeten bij Lilian en Donevan en het was … heerlijk!

AB Lifestyle kledingwinkels

nu open13:00 - 18:00

Waterstraat 7, Doetinchem

Bekijk meer:kledingwinkels

Iets vergeten?

idee-vergeten-doetinchem
Unsplash

Zijn we nog een belangrijke hotspot vergeten? Laat het ons dan vooral weten!

<< < Pagina 1 / 12 >
⟵ swipe swipe ⟶
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.