Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze sfeervolle tassen-, schoenen- én riemenoutlet vind je nu in hartje ‘DTC’

Aangeboden door OUTLET DTC schoenen & lederwaren 28 mei 2020

Geen onoverzichtelijke tot-het-plafond-opgestapelde-schoenendozen-outlet, OUTLET DTC schoenen & lederwaren is een sfeervolle winkel! Donderdagochtend opende Dane Starink de deuren aan Hamburgerstraat 73 (voorheen Mintimoon).  

In een mum van tijd toverde hij met zijn team het leegstaande pand om tot leuke outlet. We treffen hem er aan met een grijns van oor tot oor. “Ik heb altijd al wel een winkel erbij willen hebben in de stad, zo verklaart de 35-jarige eigenaar van Schoenmode Jeannette in Gaanderen). En met stad, bedoelt hij – vanzelfsprekend – Doetinchem. En als-ie het doet, doet-ie ’t ook meteen goed, in het hart van de binnenstad!

Het juiste moment

Dit was hét moment. “We hebben natuurlijk best een vervelende tijd achter de rug vanwege corona”, legt hij uit. Zo kwam de verkoop veel later op gang. “Normaliter zijn maart en april juist de verkoopmaanden.” Hij is wel, met zijn inventieve maatregelen, al die tijd open gebleven. “Maar nu pas merken we dat er weer meer inloop is in Gaanderen.” Goed nieuws dus. 🙂

Kwaliteit voor een prikkie

En ook voor jou als klant, want de voorjaarscollecties die bleven staan, staan nu voor een prikkie in Doetinchem te shinen. De korting op bekende en kwalitatief goede schoenmerken als Rehab Footwear, JJ Footwear, Wolky, Brunotti. Piedi Nudi loopt op tot wel 90(!) procent. Daarnaast vind je bij OUTLET DTC ook lederwaren: leuke (heup)tassen, portemonnees en riemen van het merk Just Dreamz.

Voor de dames

Voor wie, horen we je denken. “Zowel voor tieners als 65-plussers, dus voor iedereen”, antwoordt Dane. Ben je een man? Dan moeten we jou nog even teleurstellen. Er staan enkel schoenen voor de dames in de kasten. “We hadden de winkel ingericht met damesschoenen en ineens stond ’t vol – maar wie weet in de toekomst.”

Lees verder onder de foto’s:

Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink
Foto: Kelly Heerink

Met toekomst bedoelt de schoenenverkoper tot en met eind september. “In principe is dit een tijdelijke winkel”, legt hij uit.
Deze combinatie werkt perfect, vindt Dane die de komende maanden schakelt tussen zijn twee zaken. “Op deze manier houden we Schoenmode Jeannette ‘netjes’ met de nieuwste collecties.” Klanten hebben daar ook de mogelijkheid tot private shopping (op afspraak). “En”, zo vertelt-ie verder, “dan kan ik op deze plek een beetje stunten en rommelen” – een prima contrast.

Rehab sneakers Bas en Nicolette

Hard werken is het wel, maar gelukkig hoeft hij het niet allemaal alleen te doen. Zo is-ie erg blij met de 18-jarige fulltime medewerkster Verisa Jakupovic. “Ze is is net geslaagd voor de havo én woont in Doetinchem”, vertelt hij. Vorige week stond ze model naar aanleiding van de lancering van de gelimiteerde Rehab collectie in samenwerking met sterrenkoppel Nicolette van Dam en Bas Smit (lees: deze sneakers vind je niét in de outlet). “Het is leuk om te werken met BN’ers die betrokken zijn bij de actie, een deel van het bedrag gaat namelijk naar het Emma Kinderziekenhuis, het Sophia Kinderziekenhuis en het Prinses Maxima Centrum.”

Lees verder onder de foto: 

Dane en Verisa. Foto: Kelly Heerink

Terug naar OUTLET DTC. Hadden we al verteld dat de winkel inmiddels open is? Er mogen maximaal acht klanten tegelijkertijd naar binnen, dus haast je snel!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door OUTLET DTC schoenen & lederwaren. Meer over OUTLET DTC schoenen & lederwaren ontdekken?

OUTLET DTC schoenen & lederwaren schoenenwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Hamburgerstraat 73, Doetinchem

Bekijk meer:schoenenwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.