Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De nieuwe Lidl in Doetinchem is open en zo ziet de winkel eruit

Door Kelly Heerink 17 juli 2019

De tweede en spiksplinternieuwe vestiging van Lidl opende woensdagochtend om 9.00 uur de deuren op de hoek van de Keppelseweg en de IJsselstraat. 

Dit ging gepaard met een feestelijke opening, waar meer dan 300(!) bezoekers bij waren. En met een goede reden: de eerste honderd klanten kregen namelijk een mooi veldboeket mee naar huis.

Gerinkel

Schoorvoetend loopt de stoet de grootste winkel van Doetinchem met een oppervlakte van 2300 meter binnen. Sommigen gewapend met een grote kar en het boodschappenlijstje in de hand. Vanwege de drukte is het naast grote en kleine boodschappen inpakken ook vooral ellebogen stoten. Al gauw klinkt er gerinkel en ligt er een enorme plas rode wijn op de grond. Met kratten bier wordt de plek even gauw afgezet. Een dreumes kijkt toe, ze vindt het allemaal reuze-interessant.

Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt
Redactie indebuurt

Warme broodjes

Waar wij zelf nou enthousiast van worden? Er is plek voor ruim 130 auto’s die je gratis, voor de deur, kan parkeren. Er zijn brede gangen en wanneer je binnenloopt, komt de geur van warme broodjes je direct tegemoet.

Bosje bloemen

Daan van Arragon heeft zijn verse kaascroissantjes zojuist afgerekend. “Hey, is dat een gratis bosje bloemen voor mijn moeder”, vraagt hij vervolgens aan een werknemer. Hij krijgt gelijk, omdat hij en zijn moeder Christien van Arragon er vroeg genoeg bij waren en een ticket in handen hebben. Vol enthousiasme neemt ze het boeket van haar zoon aan.

Lees ook:

lidl-supermarkt-anp

Hier opent Lidl een tweede supermarkt in Doetinchem

Goed nieuws voor liefhebbers van de blauw-gele supermarkt. Lidl opent namelijk een tweede vestiging ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.