Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkort open! Dit kan je verwachten van Frits’ Warrior fit shop

Door Kelly Heerink 12 mei 2020

Misschien heb jij deze winkel allang gespot, want de tegels liggen, de kasten staan, de vlaggen hangen uit en de belettering plakt aan de voorgevel! Toch moeten klanten nog even geduld hebben voordat Frits Wegh (33) de deuren van zijn nieuwe Warrior fit shop in Korte Heezenstraat 16 opent. 

Want het loopt allemaal even anders, vanwege corona. “Dit pand kwam op mijn pad, maar eigenlijk gaat het allemaal iets te snel”, zegt hij. In eerste instantie huurt-ie het voor een jaar. De vraag is natuurlijk: wat komt er in de nog lege kasten te staan? “Voornamelijk supplementen: eiwitten, BCAA’s, en pre-workouts”, somt Frits op. En voor de lezers die denken, whut?, dit zijn hele normale termen in de sportwereld. “Eigenlijk alles wat iedereen vóór, tijdens en na het sporten nodig heeft. Voor zowel mensen die af en toe trainen tot aan topsporters.”

Bulken, cutten of afvallen

De ondernemer is bezig zijn eigen merk op de markt te brengen. Want elke sporter weet: je kan trainen wat je wil, maar leefstijl en voeding zijn minstens zo belangrijk. “Daarom ben ik ook een samenwerking met Sammy Arentsen gestart. De kok heeft een horecazaak (De Proeftijd), net als dat Frits Warrior gym heeft (sinds twee jaar), in de voormalige gevangenis De Kruisberg. “Hij gaat verse maaltijden koken die we invriezen en per stuk of in pakketten aanbieden. Vlees, veganistisch, halal, om te bulken, cutten of af te vallen: wat een sporter op dat moment nodig heeft”, zegt Frits.

‘Honger? Dan heb je een probleem’

En dat neemt hij letterlijk. “Als je hier in de stad loopt en je moet wat eten, heb je gewoon een probleem als sporter”, zegt hij. “Daarom zet ik wat statafels neer met daarop een gezond menuutje.” Zo kan iedereen ter plekke een gezonde en voedingsrijke maaltijd nuttigen. “En denk ook aan een eiwit-smoothie of BCAA’ijsje – gezonde snacks die je tot op heden nergens vindt in Doetinchem.”

Lees verder onder de post:

Eindelijk! Vanaf 11 Mei gaan wij weer volop gas geven met onze bootcamp! (STRONGFIT&HIIT) Buiten sporten is dan weer toegestaan. Onze binnen gym (fitness) zal nog even moeten wachten maar we kunnen in ieder geval weer aan de slag! 💪💪

Posted by Warrior gym 0314 on Wednesday, 6 May 2020

De reden om dit vanuit de binnenstad te verkopen, is omdat de sportschool op een afgelegen plek ligt. “Dit is een meer zichtbare locatie – ook Basic-Fit zit om de hoek dus dat is gunstig”, denkt Frits. Wanneer hij de deuren daadwerkelijk opent, is nog even afwachten. “Sowieso deze zomer”, stelt hij. “Het is even rot, niks verdienen, maar zodra we weer mogen, ga ik direct gas geven.” Hij zal af en toe zelf in de zaak staan. Of zijn rechterhand en werknemer Dax Oosterbaan.
Op de hoogte blijven? Volg deze Facebookpagina.

Misschien wil je dit ook lezen:

Dan maar naar buiten: ProSport opent buitensport area op eigen parkeerplaats

Wind, niet meer dan 12 graden Celsius en meer schaduw dan zon: toch wordt er op maandagmiddag vanaf ...
Rozengaarde buitenbad

[UPDATE] Recreatie- en zorgbad Rozengaarde 1 juli weer open

Makkelijker gezegd, dan gedaan: tijdens de persconferentie (woensdag 6 mei) kondigde de regering aan...

We mogen weer buitensporten: zo (ging en) gaat dat er in Doetinchem aan toe

Door het hele land open(d)en (buiten)sportclubs hun deuren weer, ook in Doetinchem, maar dan met de ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Doetinchem' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Doetinchem.

adv.