Nieuw in Doetinchem: Nikki’s Place opent boven Goodies en Moodies

Door Melisa Verheijen 22 februari 2019

Boven cadeauwinkel Goodies & Moodies opent de 18-jarige Nikki Bos een spiksplinternieuwe studio genaamd Nikki’s Place. De jongedame heeft het ondernemen kunnen afkijken van haar ouders, de eigenaren van Goodies & Moodies. 

Nikki stond als 7-jarig meisje bij haar ouders in de winkel om hier en daar te helpen. Ze vond het leuk om klanten te ontvangen en leerde de kneepjes van het vak van haar vader en moeder. Niet vreemd dus dat deze Doetinchemse op haar 18e al besloot een eigen onderneming te starten. “Ik had dit idee al heel lang in mijn hoofd en toen de ruimte in het pand vrij kwam, was ik meteen enthousiast.”

Henna

Bij Nikki’s Place vind je onder andere sieraden, tassen, geurtjes en portemonnees. “Eigenlijk alle spulletjes die ik heel leuk vind”, lacht de Doetinchemmer. Maar dat is niet alles. Nikki geeft ook make-up workshops en zet henna tattoos. “Uniek in Doetinchem. Er zijn zoveel jonge meiden die zo’n tijdelijke tattoo willen. Ik denk dat ik hier in de zomer veel aanvragen voor krijg. Op vakantie op Ibiza wilde ik henna laten zetten, maar ik vond het te duur. Mijn moeder stelde voor om zelf henna te bestellen en toen kwam ik erachter dat ik zelf ook heel sierlijk kon zetten.”

Jezelf zijn

De creatieveling wil met Nikki’s Place vooral jonge meiden aanspreken. Voorop staat dat je lekker jezelf kunt zijn. “Ik hou van piercings en tattoos en dat kan natuurlijk niet overal op je werk, daarom vind ik het heerlijk dat ik hier lekker mezelf kan zijn en me kan kleden zoals ik dat wil. Ik denk dat meerdere jonge meiden in de Achterhoek hier behoefte aan hebben.”

Tekst gaat verder onder de foto

nikki's place

Tutorials

Nikkie’s tutorials kennen we natuurlijk van de megabekende visagiste Nikkie de Jager. De naam heeft deze meid natuurlijk al mee. Kunnen we dit ook gaan verwachten? “Ik maak wel tutorials inderdaad en die kunnen jullie in de toekomst op mijn Instagram bekijken, maar ik ben een perfectionist en wil het pas online zetten als het echt goed is.” Nikki zet graag social media in en is gek op Instagram. “Dat is echt een deel van mijn leven. Omdat je bij Goodies en Moodies een trap op moet voordat je bij Nikki’s Place komt, moet ik op social media er ook wel bij betrekken, zodat mensen me weten te vinden.”

Opening

Dat ondernemen best pittig kan zijn weet Nikki van haar ouders. “Mijn moeder zegt altijd ‘Een stratenmaker werkt hard, wij werken veel’. Mijn vader en moeder zijn echt een voorbeeld voor me. Ze zijn klein begonnen en werken nog steeds met veel liefde in hun zaak.”

Benieuwd naar Nikki’s Place? Deze vrijdag om 10.00 uur heeft Nikki haar studio officieel geopend. Neem snel een kijkje aan de Adelaarstraat 2.


Meer over Goodies en Moodies ontdekken?

Goodies en Moodies cadeauwinkels

Vandaag gesloten

Adelaarstraat 2, Doetinchem

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.