Mooi gebaar: Doetinchemmers maken groot hart als medeleven naar inwoners Utrecht

Door Melisa Verheijen 21 maart 2019

De jongeren van jongerencentrum Doetinchem willen vrijdag 22 maart om 20.00 uur met zoveel mogelijk mensen een groot hart maken op het Simonsplein. Hiermee willen ze alle inwoners van Utrecht letterlijk een warm hart toedragen. Wat een mooi gebaar! 

Wil jij graag meedoen? Zorg dan dat je om 19.45 uur op het Simonsplein voor de ingang van de Catharinakerk staat. Om 20.00 uur willen de jongeren met zoveel mogelijk Doetinchemmers één groot hart vormen en hiervan een foto maken. Vervolgens wordt er één minuut stilte gehouden voor de slachtoffers en alle andere betrokkenen bij de aanslag in Utrecht van afgelopen maandag.

Lief zijn voor elkaar

“Hiermee willen wij als inwoners laten zien dat wij het verafschuwen wat er is gebeurd en dat wij aan de mensen in Utrecht denken. Wij laten ons niet kisten door kwaadwillenden in ons land, het brengt ons juist dichter bij elkaar en laat zien dat we juist liever moeten zijn voor elkaar”, laat Kaya van Dikkenberg weten, één van de initiatiefnemers.

Samen staan we sterk

Het jongerencentrum hoopt zoveel mogelijk mensen te kunnen verzamelen zodat ze kunnen laten zien dat wij als mensen samen sterker staan dan mensen die kwaad willen. Prachtig toch? Ben jij erbij morgenavond?

hart liefde unsplash

Waarom de #Doeslief campagne redacteur Melisa aan het hart gaat

De #Doeslief campagne van SIRE heb je vast voorbij zien komen. Zo niet: deze hashtag is in het leven...

Internationale Vrouwendag: 5 x Doetinchemse powervrouwen met een bijzonder verhaal

Dapper: gepeste Kaya start bijzondere challenge tegen pesten

Meer over

Doen Nieuws

adv.