Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi ben jij! opent zaak met koffie, broodjes én wijn

Door Eline Doldersum 23 september 2017

Wij baalden enorm toen we hoorden dat Pand 9 zou verdwijnen. Dat deze toffe zaak niet meer bestaat kunnen wij helaas niet veranderen, maar we kunnen jullie wel verblijden met het goede nieuws dat dit pand een nieuwe bestemming krijgt met koffie, broodjes én wijn. 

Een plek waar je niet alleen kunt shoppen, maar ook kunt genieten van een kop koffie met een stuk taart, een lekker broodje of een goed glas wijn. Sabine Hoogenkamp, eigenaresse van kledingwinkel Mooi ben jij!, maakt deze droom werkelijkheid. Vanaf augustus 2018 kunnen we in haar spiksplinternieuwe zaak genieten van al dit lekkers.

Complete beleving

Een eigen horecagelegenheid was stiekem altijd al een grote droom van de onderneemster. “Het spookt al jaren door mijn hoofd, alleen het is er gewoon nog nooit van gekomen. Op het moment dat Pand 9 op de markt kwam, wist ik dat ik mijn kans moest grijpen. Je buurman staat immers niet iedere dag te koop.”

Sabine is van plan om het voormalige Pand 9 te koppelen aan haar kledingwinkel Mooi ben jij! “Ik wil meer dan alleen kleding verkopen, ik wil mensen de complete beleving bieden. Hoe leuk is het dat je na een middag shoppen samen met vriendinnen kunt genieten van een kop koffie met een lekker stuk taart of een goed glas wijn?”

Verbouwing van de zaak

Aan de mannen van haar vrouwelijke publiek heeft Sabine ook gedacht. “De zaak krijgt een eigen entree zodat mannen – die geen zin hebben om door de winkel te lopen – via de zijkant naar binnen kunnen. Bovendien is de lunchroom niet alleen bedoeld voor de Mooi-ben-jij-vrouw, maar ook voor het winkelend publiek in Doetinchem.”

Helaas moeten nog wel even wachten op deze nieuwe aanwinst, want de opening is pas in augustus volgend jaar. “Er gaat nog heel wat werk aan vooraf. Zo lijkt het alsof de twee panden aan elkaar vast zitten, maar op de binnenplaats moeten we toch nog ruim acht meter overbruggen om het te kunnen koppelen. Dat kost tijd, máár we komen eraan”, aldus Sabine.

Wij wachten met smart!

Meer over

Nieuws

adv.