Kijkje achter de schermen: zo verdient indebuurt Doetinchem geld

Foto: indebuurt Doetinchem

Nieuwtjes, binnenkijkers, tips en nog veel meer: bij indebuurt behandelen we veel onderwerpen die met Doetinchem te maken hebben. Dat doen we vanuit onze redactie aan de Raadhuisstraat. Soms vragen lezers hoe wij ons brood nou eigenlijk verdienen. We houden van een transparante aanpak, dus hoog tijd om dat eens haarfijn uit te leggen!

Het merendeel van de artikelen op indebuurt Doetinchem is redactioneel. Deze artikelen worden door de redacteuren van indebuurt geschreven en zijn dus onafhankelijk. Denk hierbij aan onder meer (gemeente)nieuwsrestaurantlijstjes, agendapunten en interviews met Doetinchemmers. Bij deze artikelen hanteren we de journalistieke principes: we doen hoor en wederhoor, doen research en maken vaak zelf foto’s of video’s. Een aantal van deze artikelen wordt doorgeplaatst op de regiopagina van het AD.

Artikelen vanuit bedrijven 

Naast de eerder genoemde redactionele artikelen, zie je op indebuurt ook commerciële artikelen. Onze contentspecialisten schrijven deze artikelen namens bedrijven. Ondernemers betalen voor deze content. Als voorbeeld: een restauranteigenaar in Doetinchem wil graag extra promotie voor zijn bedrijf. Hij koopt een brandedcontentartikel dat de contentspecialist van indebuurt voor hem schrijft. 

Om aan de lezer duidelijk te maken dat het hier om een gesponsord artikel gaat, zetten we bovenaan het stuk ‘aangeboden door’ bij. Daarnaast zie je op de homepagina van indebuurt Doetinchem ‘gesponsord door’ bij deze artikelen staan. Lijkt jou het leuk om jouw bedrijf via branded content te promoten? Lees hier alle opties en voorwaarden. 

Overige gesponsorde onderdelen 

Misschien heb je ook al gezien dat een aantal bedrijven zich op indebuurt laat zien via een banner. Ook dat is een manier waarop indebuurt geld verdient. Hetzelfde geldt voor ingekochte agendapuntenaanbiedingen of vacatures. Ook hier maken we het duidelijk als het om betaalde content gaat. Je ziet dat aan het labeltje ‘topper’, dat hier standaard bij staat. Wil jij als ondernemer jouw bedrijf promoten via een van deze opties? Lees dan hier verder. 

Vragen en mogelijkheden

Heb je nog vragen voor ons of een nieuwstip? Laat het ons weten via de mail [email protected]! En lijkt het jou leuk om samen met onze contentspecialist eens te kijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf? Stuur dan een mail naar [email protected]   

Lijkt het je ook wel wat, een baan bij indebuurt? 

Dat komt goed uit. De redactie van indebuurt groeit nog altijd en daarom staan er vaak vacatures open. Vind je het leuk om stadsgenoten te interviewen, op pad te gaan om te filmen, foto’s te maken en verhalen te schrijven? Kijk dan eens naar het actuele vacatureaanbod op www.vacatures.dpgmedia.nl. En ja, ook in Doetinchem zoeken we een nieuwe collega.

Ook interessant:

Meer in deze categorie

Nieuws

Ga naar “Zonder afspraak een herhaalprik tegen corona: hier in Doetinchem kan het”

Zonder afspraak een herhaalprik tegen corona: hier in Doetinchem kan het

Ga naar “Krijgt Doetinchem een witte kerst? Dit is de weersverwachting voor december”

Krijgt Doetinchem een witte kerst? Dit is de weersverwachting voor december

Ga naar “Winter in Doetinchem: dit is de weersverwachting”

Winter in Doetinchem: dit is de weersverwachting

sneeuw doetinchems stadhuis 2

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Douwe Egberts Filterkoffie van € 15,30 voor € 10”

Douwe Egberts Filterkoffie van € 15,30 voor € 10

 • Jumbo
 • Geldig t/m 6 december 2022
Ga naar “HOUTEN KERSTBOOMPJES”

HOUTEN KERSTBOOMPJES

 • Xenos
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit gebreide tuniek** € 14,99”

True Spirit gebreide tuniek** € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Informatiebeheer”

Medewerker Informatiebeheer

 • Waterschap Rijn en IJssel
 • Fulltime
Ga naar “Service Technicus”

Service Technicus

 • Continu Professionals
 • Fulltime