Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

‘Huilen, echt huilen, tranen met tuiten’; deze Doetinchemse kapperszaak grijpt naast Coiffure Award

Door Melisa Verheijen 14 mei 2019

Sommige kappers maken pure kunst! Zo ook de kapsters van Terra Haarmode in Doetinchem. Ze zijn zelfs zo goed dat ze waren genomineerd bij de Coiffure Awards, een prijs voor de beste kappers van Nederland. Helaas niet gewonnen, maar wél een plekje bij de beste tien. Een mega prestatie! 

Tijdens het Coiffure Award gala afgelopen zondag werden er maar liefst 13 Coiffure Awards uitgereikt. Denise Helmink (23) was genomineerd voor de Coiffure Award, categorie dameskapsels. Jolanda Schut, de eigenaresse van Terra Haarmode, is supertrots op haar medewerkster. “Fantastisch dat ze genomineerd was, ze is zo jong! En wát een spannende avond was het.”

Eva Jinek

In stijl gingen de dames van Terra Haarmode naar het gala. Uit honderden inzendingen over heel Nederland, zat de Doetinchemse kapperszaak bij de beste tien. Eva Jinek die de avond presenteerde onthulde de beste drie uit de categorie dameskapsels regio Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland.

3, 2, 1

Hattem op nummer drie, daarna volgt Delft en de winnaar? Helmond. “Helaas geen Doetinchem. Na al die spanning hebben we echt gehuild, tranen met tuiten. Maar kom op zeg! We waren genomineerd, daar zijn we al heel blij mee. Toch als je daar zit, wil je gewoon winnen.”


Meer over Terra Haarmode ontdekken?

Terra Haarmode kappers

Vandaag gesloten

Nieuwstad 71, Doetinchem

Bekijk meer:kappers

Nieuwsbrief

We willen je graag op de hoogte houden van alle leuke verhalen uit Doetinchem. Maar iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur. Kies daarom de nieuwsbrief variant(en) die het beste bij jou past en wij zorgen dat je niets meer mist!

adv.