Hoe Remco Bosgoed ervoor zorgt dat je in no time je rijbewijs haalt (en veilig de weg op gaat)

Aangeboden door Autorijschool Bosgoed 8 februari 2019

Mag je binnenkort je stalen ros verruilen voor een auto, maar moet er eerst nog flink gelest worden? Stap dan in de auto bij instructeur Remco Bosgoed. Hij maakt speciaal voor jou een lesplan op maat én heeft nu een waanzinnige kortingsactie!

Remco was 18 jaar werkzaam in de fietsenbranche, maar besloot begin dit jaar zijn grote droom na te jagen: het starten van zijn eigen autorijschool. “Het idee zat al jaren in mijn hoofd, maar de stap te zetten is toch best spannend.”

Uitdagingen

Toch heeft Remco nog geen moment spijt gehad van zijn beslissing. “Ik ga er voor de volle duizend procent voor. Ik zie het als een uitdaging om als rijinstructeur zoveel mogelijk jonge mensen veilig de weg op te helpen.”

Hoe deze Doetinchemmer dat doet? “Door een persoonlijk plan van aanpak! Iedere leerling vraagt om een eigen manier van lesgeven. Het zoeken naar die juiste manier vind ik elke keer weer een enorme uitdaging.”

autorijschool bosgoed-doetinchem (1)
Eigen beeld

Vertrouwensband

“Ik vind het werken met jonge mensen en ze ook daadwerkelijk iets leren één van de leukste dingen aan mijn werk”, vervolgt Remco. “Ik maak ze ook niet alleen examenklaar, maar zorg ervoor dat ze veilig aan het Nederlandse verkeer kunnen deelnemen.”

“Dat leerlingen mij daarin vertrouwen is heel mooi. Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik zie dat ze ontspannen en daardoor tot veel meer in staat zijn dan ze soms zelf denken.”

Met plezier de weg op

Dat Remco veel van zijn tijd in de auto doorbrengt, ziet hij niet als iets negatiefs. “Ik heb ieder uur weer een andere leerling naast mij zitten en elke leerling is anders en praat over andere dingen. Dat maakt het werk júist heel erg leuk.”

Waarin Remco zich onderscheidt van andere rijscholen in Doetinchem? “De persoonlijke manier van lesgeven, kwaliteit en plezier tijdens het rijden. Als leerlingen dan uiteindelijk veilig en met plezier de weg op rijden, is mijn doel bereikt.”

Start met lessen

Wil je binnenkort starten met lessen bij autorijschool Bosgoed? Dan heeft Remco een leuke actie voor leerlingen in spe. Bij lespakket 1 krijg je namelijk één proefles en het examen (ter waarde van €225,-) cadeau.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Autorijschool Bosgoed Meer over Autorijschool Bosgoed ontdekken?

Autorijschool Bosgoed rijscholen

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Korianderveld 10, Doetinchem

Bekijk meer:rijscholen

adv.