Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit kun je verwachten van het spiksplinternieuwe restaurant Mingle

Door Pim Gerritzen 14 november 2019

Joehoe! We moesten even geduld hebben, maar restaurant Mingle in het oude V&D pand opent vandaag eindelijk zijn deuren! Wij namen alvast een kijkje, want wat kun je verwachten van deze world flavour fusion kitchen?

Eenmaal over de drempel van Mingle val je van de ene verbazing in de andere. Bij een grote open bar word je welkom geheten in een kleurrijke ‘minglemoes’ van kleuren en geuren. Oosterse decoraties maken van dit strakke design een bijzonder geheel.

Wat betekent Mingle?

Niet alleen de horecagelegenheid zelf is bijzonder, ook achter de naam Mingle zit een heel verhaal. Eigenaresse Wanya Lin-Chou en haar man Min wilden hun namen combineren. “Het Engelse woord mingling betekent vermengen en dat is precies wat wij met Mingle willen uitstralen”, zegt Wanya. Volgens de onderneemster is haar restaurant een samenkomst van eetculturen: “We reizen met z’n allen de hele wereld over en ontdekken steeds meer over elkaars eetculturen. Wij brengen dat samen onder één dak.”

Foto: Redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem
Foto: Redactie indebuurt Doetinchem

Wat schaft de pot?

De grote vraag was natuurlijk wat we op culinair gebied kunnen verwachten. De horecagelegenheid, die 280(!) zitplaatsen biedt, geeft Doetinchemmers de mogelijkheid van de uitgebreide wereldkeuken te genieten. Begin je ontdekkingsreis met een soepje en laat je via het sushibuffet meevoeren naar de wok óf de teppanyaki, waar de koks zowel vlees als vis bereiden. Geen zin in de Aziatische keuken? Ga dan voor een pizzapunt, nacho’s of gemarineerd vlees van een houtskoolbarbecue.


Meer over Mingle ontdekken?

Mingle restaurants en horeca

Nieuwstad 15 , Doetinchem

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.