Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De nieuwe C&A is open en zo ziet de winkel eruit [VIDEO]

Door Kelly Heerink 13 september 2019

Geen rij voor de splinternieuwe deur van de C&A vrijdagmorgen, het viel namelijk met bakken uit de lucht, waardoor iedereen al vóór 09.30 uur naar binnen mocht. Daar konden de (vaste) klanten lekker opwarmen met een cappuccino, draaien aan het rad met kans op kortingen én direct speuren naar een nieuwe paraplu of herfstjas.

Grote ramen, een nieuwe vloer, verplaatste kassa’s, een ander plafond en een hele andere uitstraling: dat valt op als je de vernieuwde C&A binnenloopt. “Het enige dat hetzelfde is gebleven, is het personeel”, zegt één van de medewerkers. Het was flink doorbikkelen voor de bouwvakkers. “Ze hebben donderdagavond tot 21.00 uur doorgewerkt en vanochtend hebben we de entree nog even schoongeveegd.”

Meer ruimte voor meer kleding

Vaste klant Ine loopt rond met een shirtje in haar hand. “Ik ben erg blij dat ze weer open zijn na al die weken – ik heb het toch wel gemist.” Ze koopt altijd haar broeken bij C&A. “Omdat ze hier precies mijn maat hebben.” Wat haar opvalt? “Het lijkt ineens alsof er veel meer kleding hangt!”

Lees ook:

Redactie

Dit is hoe indebuurt Doetinchem geld verdient

Nieuwtjes, weetjes, mysteries, interviews en meer: sinds twee jaar verblijdt indebuurt Doetinchem jo...

adv.