De kans is groot dat je deze bekende presentator binnenkort in Doetinchem tegenkomt

Door Eline Doldersum 12 januari 2018

Doetinchem is vanaf maart weer een bekend gezicht rijker. Althans … de kans is groot dat je presentator Jochem van Gelder binnenkort tegen het lijf loopt in de stad. Hij gaat aan de slag als presentator bij Omroep Gelderland.

Jochem van Gelder was jarenlang hét gezicht van het programma Praatjesmaker. Daarnaast was hij te zien als presentator van Lachen om home video’s, Wie trouwt mijn zoon en Het beste idee van Nederland. En vanaf dit jaar mag hij dus ook Omroep Gelderland toevoegen aan dit rijtje.

Bekende Gelderlanders

Maar wat gaat hij precies doen? Het eerste programma waarmee Jochem van start gaat, is het programma Van Gelder VIP Vervoer. Een programma waarin hij de chauffeur is van bekende Gelderlanders. Zo stappen onder andere burgemeester Ahmed Marcouch, presentator Jan de Hoop en muzikant Ruben Hein bij hem in.

jochem-van-gelder-omroep-gelderland-doetinchem-doetinchemmers-2
ANP

Nieuw avontuur

Jochem, die zelf ook uit Gelderland komt, heeft zelf heel veel zin in zijn nieuwe avontuur. “Ik was enorm verrast door de uitnodiging en het feit dat we meteen zoveel gemeen hadden qua plannen en ambities. Het heeft misschien even geduurd, maar we gaan samen mooie programma’s maken!” Wij kijken ernaar uit!

Wist je dat er in Doetinchem nog veel meer bekende gezichten rondlopen? Deze 7 bijvoorbeeld komen uit Doetinchem! Net als deze voetballers. 

Meer over

Nieuws