Balen: deze winkel in de Hamburgerstraat stopt ermee na 91 jaar

Door Anna Jagers 30 november 2018

Verdrietig nieuws op deze vrijdagmiddag, want snoepwinkel Jamin in de Hamburgerstraat verdwijnt helaas uit het Doetinchemse straatbeeld. Ruim 91 jaar lang kwamen Doetinchemmers hier om de lekkerste snoepjes te kopen. Dat gaan we zeker missen!

Kauwgomballen, chocola, en lolly’s moeten we helaas voortaan ergens anders kopen. Karin (49) en Rob (54) hebben enorm genoten van de bijzondere jaren in deze snoepwinkel. “Het was altijd leuk om hier te werken. Je was altijd creatief bezig met van alles en nog wat. Het allerleukste vond ik dat iedereen hier kwam om iets leuks te kopen, dat bracht altijd een gemoedelijke sfeer”, vertelt eigenaresse Karin die 36 jaar geleden als weekendhulp begon.

Moeilijk besluit

“Het heeft ons een jaar gekost om de knoop door te hakken, het was echt een moeilijk besluit. De laatste jaren waren we alleen maar bezig met werken, werken en nog eens werken. We hebben nu besloten om meer rust te nemen en te genieten samen”, aldus Karin. Wat hebben we genoten van het vriendelijke personeel en de heerlijke snoepjes.

Wat de nieuwe invulling van het pand wordt is nog niet bekend.

kledingwinkel-winkel-doetinchem

Wat jammer: deze Doetinchemse winkel sluit binnenkort de deuren

We moeten binnenkort weer afscheid nemen van een winkel in de binnenstad. Pelgrim Mode sluit begin v...

adv.