Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update: 112 weer bereikbaar

Door Janneke van Bergen 24 juni 2019

UPDATE: 112 is weer bereikbaar. Let op! Door een landelijke telefoniestoring is 112 NIET bereikbaar, ook niet in Doetinchem en andere delen van de Achterhoek.

Er is een alternatief telefoonnummer: 088-6628240. De Veiligheidsregio gaf eerder het advies om bij spoed langs te gaan bij huisartsen, politiebureaus, brandweerkazernes of ziekenhuizen. In Doetinchem is in ieder geval de brandweerkazerne bemand, zo meldt de Gelderlander. Op de kazerne staan ze met de portofoon rechtstreeks in contact met de meldkamer. Ook gaan ambulances en politie zichtbaar op straat rijden. In het geval van spoed, kun je ze meteen aanhouden.

Opgeschaald naar groot incident

Inmiddels schakelt de hulpverlening op naar een ‘groot incident’. De storing betreft grote delen van het land.  Hier lees je daar meer over. 

De politie twittert dat als je hulp nodig hebt je ook  naar openbare gebouwen kunt gaan om daar via het c2000 systeem hulp in te schakelen.

 Houd de website van de Gelderlander in de gaten voor de meest actuele updates.

Landelijke telefoniestoring. 112 niet bereikbaar. Ga bij spoed naar huisarts, politiebureau, brandweerkazerne of ziekenhuis. Blijf ons volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Posted by Crisiscommunicatie Veiligheidsregio Gelderland-Zuid on Monday, 24 June 2019

 

 

Meer over

112 Nieuws

adv.