Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heftig! 3 x reuring dit weekend in en om Doetinchem

Door Kelly Heerink 14 oktober 2019

Sirenes, knallen, gevechten en heel veel politie. Het weekend in Doetinchem verliep zeker niet gemoedelijk. Voor wie alles nog even rustig wil nalezen, hebben we de nieuwsberichten op een rijtje gezet. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Grote brand in Zelhem

 

Nog niet bijgekomen van de schrik na de grote brand in Doetinchem, werd menig Doetinchemmer vrijdagnacht weer opgeschrikt door knallen en sirenes. De brandweer was onderweg naar Zelhem, waar een kozijnenfabriek in vuur en vlam opging.

Grote vechtpartij en 50 agenten

Foto: ANP

Was jij in de stad? Dan heb er vast iets van meegekregen. Er ontstond een massale vechtpartij in het centrum tussen 3.00 en 4.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag. Meer dan twintig wagens met zo’n 50 agenten én twee politiehonden kwamen op de knokpartij af. Hier lees je het laatste nieuws hierover.

Gewond door brand in Hummelose villa

Brand
Foto ter illustratie: Unsplash

Weer klonken er sirenes in Doetinchem zaterdagnacht: dit keer vanwege een brand in een woonhuis in Hummelo waarbij een oudere man lichtgewond zou zijn geraakt. De woningbrand in Hummelo was de vierde grote grote brand in de regio binnen 48 uur. Naast Zelhem, woekerden er ook branden in Voorst en Brummen.

Lees meer: 

Autohobbyisten helpen vriend na grote brand: ‘Meer dan de helft is weg’

De grote brand die maandagmiddag woedde heeft een enorme ravage achterlaten bij garagebedrijf SN Aut...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

112 Nieuws

adv.