Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gespot: 6 x leuke herfstjassen in Doetinchem

Door Joanne Maalderink 30 oktober 2019

De temperaturen gaan langzaam naar beneden en de warme jassen komen weer tevoorschijn. De herfst is nu toch echt begonnen! Gastredacteur Joanne ging gewapend met haar camera het centrum van Doetinchem in om te kijken welke outfits er in dit nieuwe seizoen worden gedragen. En guess what: alle mooie herfstmode heeft haar niet teleurgesteld! 

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Stoere geruite jas

Foto: Joanne Maalderink

Als stylist en modeliefhebber ben ik natuurlijk altijd op zoek naar de laatste trends. Ik werd dan ook meteen enthousiast toen ik Tamara tegen het lijf liep. Oversized jassen mét grote ruitjes zijn een echte musthave voor dit najaar! Hoewel dit jack van Loavies vrij stoer is, laat Tamara zien dat je het ook op een hele vrouwelijke manier kunt combineren. Namelijk met een klein tasje en een zwart jurkje.

Mosgroene teddyjas

foto: Joanne Maalderink – indebuurt

Een andere populaire jas voor de herfst is de aaibare teddy coat. Dit is letterlijk een jas die aanvoelt als een zachte teddybeer.  Geraldine draagt een donkergroene variant om haar outfit helemaal af te maken. Deze kleur is prachtig voor in het najaar!

Lange beige teddyjas

Foto: Joanne Maalderink

Zoals je ziet zijn we in Doetinchem goed op de hoogte van de laatste modetrends. Ik kwam namelijk nog zo’n heerlijke teddyjas tegen in het centrum! Deze lange jas van Evi is extra warm en dus ook perfect voor de winterperiode. Met een opvallende tas erbij maak je een echt fashion statement. Zeker een geslaagde outfit, Evi!

Chique herfstponcho

Foto: Joanne Maalderink

Het is dan misschien geen echte jas, maar deze stijlvolle poncho hoort wat mij betreft toch thuis in dit lijstje. Een poncho of cape is een leuke afwisseling op de standaard herfstjas. Wil was met een bloemetje (en een paraplu voor de zekerheid) onderweg om op bezoek te gaan. ”Maar natuurlijk wil ik even voor je op de foto!”

Kleurrijke look

Foto: Joanne Maalderink

Een mix van honingbruin en okergeel? De kleur van deze herfstjas is lastig te benoemen, maar leuk is-ie zeker! Helma geeft de outfit nog meer pit door er een lichtblauwe handtas bij te dragen. Deze opvallende mix van kleuren wordt ook wel color blocking genoemd. Een toffe trend om eens uit te proberen!

Grote geruite sjaal

foto: Joanne Maalderink – indebuurt

Wil je een simpele jas een modieuze twist geven? Neem dan een voorbeeld aan Joëlle! Ze draagt een grote geruite sjaal om zo een leuke herfst outfit te creëren. Het is dus niet nodig om ieder seizoen een nieuwe jas aan te schaffen. Met dit soort accessoires kun je óók een verfrissende look samenstellen!

Lees ook:

Ivo Stokman

Herfst is aan! Ivo maakte deze fantastische foto’s in Slangenburg

Het is weer voorbij die mooie zomer. Vandaag is de herfst volgens de astronomie officieel begonnen e...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.