8 x momenten waarop je oordoppen zou moeten gebruiken

Aangeboden door Comfoor

Dat het gebruik van oordoppen handig en verstandig is bij een knetterhard rockconcert of een luid feestje in een club weten we inmiddels wel. Toch zijn er nog veel meer momenten in het leven waar lawaai hinderlijk – en nog veel belangrijker – schadelijk kan zijn en waar oordoppen een uitkomst bieden. Sommige van die momenten liggen minder voor de hand dan andere! Om deze redenen zou je oordoppen moeten gebruiken!

Om van muziek te genieten

oordoppen doetinchem comfoor

Wel genieten van muziek, maar geen gehoorschade omdat het volume te hard staat? Met Music oordoppen kan dat. Met deze oordoppen is het alsof je het volume naar beneden draait. Alles klinkt minder hard, maar wel net zo helder en duidelijk. Dankzij het speciale muziekfilter is praten met je omgeving ook nog gewoon mogelijk. Best handig!

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Tijdens het motorrijden of in de cabrio

oordoppen doetinchem comfoor

Het lawaai van windgeruis als je op de motor of in een cabrio zit is letterlijk oorverdovend. Bovendien raak je door het geluid eerder vermoeid en ben je minder geconcentreerd. Het is dus belangrijk om je oren op de motor of in de cabrio goed te beschermen. Gehoorschade kun je al met één ritje oplopen! Road oordoppen met filter zorgen ervoor dat je goed beschermd bent zonder af te doen aan de beleving.

Om rustig te slapen

oordoppen doetinchem comfoor

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Helaas hebben sommige mensen moeite om in slaap te vallen of ze worden snel wakker. Een snurkende partner, burenlawaai of verkeersgeluiden behoren tot de meest voorkomende oorzaken van slapeloosheid. Speciaal voor lichte slapers die gevoelig zijn voor geluiden zijn er Sleep oordopjes, gemaakt van superzacht materiaal. Handig voor thuis, maar ook op vakantie of in het ziekenhuis! De unieke filters zorgen ervoor dat hinderlijke geluiden wegvallen zonder het oor volledig af te dichten.

Voor stilte en concentratie

oordoppen doetinchem comfoor

Niet gestoord worden door geluiden van buitenaf tijdens je examen en je beter concentreren? Of op kantoor wanneer je met een lastige klus bezig bent? Of bij het lezen in een ruimte waar anderen ook aanwezig zijn? Gebruik dan speciale Read oordoppen met filter. Deze oordopjes dempen zoveel mogelijk geluid, zodat jij je optimaal kunt focussen op je taak, zonder vermoeid te raken.

Om ontspannen te reizen

oordoppen doetinchem comfoor

Reizen is leuk, toch? Maar misschien zie je stiekem wel op tegen het vliegtuig, omdat je pijn aan je oren krijgt bij het stijgen en dalen. Dat komt door het drukverschil. Om de pijn weg te nemen kun je speciale Travel oordopjes gebruiken. Deze oordopjes voor tijdens het vliegen reguleren het drukverschil en maken het stijgen en dalen een stuk prettiger. Bovendien zorgt het filter ervoor dat hinderlijke geluiden worden weggenomen zodat je ook nog even lekker je ogen dicht kunt doen.

Bij het schieten en vuurwerk

oordoppen doetinchem comfoor

Het geluid dat een vuurwapen maakt, ligt ruim boven de pijngrens. Gehoorbescherming bij schietsporten is dus geen overbodige luxe. Bij elk schot loop je een hoog risico op gehoorschade. En hoe vaker je schiet, hoe groter die kans is. Met speciale Shoot oordoppen bescherm je je oren tegen de impact van plotselinge knallen. Ze zijn dus ook te gebruiken tijdens vuurwerkshows of karbietschieten!

Tijdens het klussen

oordoppen doetinchem comfoor

Dat we beschermende kleding moeten dragen tijdens het klussen in huis, de tuin of in de bouw dat weten we wel. Veiligheidsbril op, werkhandschoenen aan en speciaal schoeisel zijn voor de hand liggende maatregelen. Ons gehoor vergeten we helaas nog te vaak. Bij veel doe-het-zelf-klussen kun je al binnen luttele minuten gehoorschade kunt oplopen. Met Pro oordoppen weet je zeker dat ook je gehoor beschermd is.

Onder water

oordoppen doetinchem comfoor

Genieten van water zonder dat het in je oren loopt? Water in het oor kan namelijk vervelend en soms zelfs pijnlijk zijn! Met speciale Swim oordoppen kun je toch lekker zwemmen, watersporten en douchen. Ze sluiten de gehoorgang tijdens het zwemmen waterdicht af, maar laten dankzij het filter wel geluid door, zodat je niet bent afgesloten van je omgeving.

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Comfoor

4,8
(16)

Vlijtstraat 60-01, 7005 BN Doetinchem

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Lifestyle

Ga naar “Binnenkijken bij Maurice en Eva: ‘We hebben alles zélf verbouwd in ruim een half jaar tijd’”

Binnenkijken bij Maurice en Eva: ‘We hebben alles zélf verbouwd in ruim een half jaar tijd’

Ga naar “Oud-Idols kandidaat Davide viert la dolce vita in Arnhem: ‘Ik breng Italië naar hier’”

Oud-Idols kandidaat Davide viert la dolce vita in Arnhem: ‘Ik breng Italië naar hier’

Aangeboden door Birra Moretti

Ga naar “Vakantie in eigen land: 5 x vakantieparken rondom Doetinchem”

Vakantie in eigen land: 5 x vakantieparken rondom Doetinchem

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “HOUTEN KERSTBOOMPJES”

HOUTEN KERSTBOOMPJES

 • Xenos
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit gebreide tuniek** € 14,99”

True Spirit gebreide tuniek** € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Medewerker Informatiebeheer”

Medewerker Informatiebeheer

 • Waterschap Rijn en IJssel
 • Fulltime
Ga naar “Service Technicus”

Service Technicus

 • Continu Professionals
 • Fulltime