Merry Christmas: deze kerstboom op het Simonsplein laat wensen uitkomen

Door Melisa Verheijen 5 december 2018

Heb jij tijdens de feestdagen een speciale wens voor je tante, beste vriendin of broer? Hang deze wens dan in de speciale wensboom op 15 of 16 december. Misschien komt-ie wel uit! 

Kerstmis is dé gelegenheid om eens echt stil te staan bij een ander: zomaar een geliefd persoon of iemand die extra aandacht goed kan gebruiken. Misschien maakt je oma altijd een nieuwe rits in je kapotte jas, haalt jouw collega altijd een Latte macchiato voor je omdat je die zo lekker vindt of maakt jouw beste vriendin je áltijd aan het lachen, zelfs als je het niet zo zit zitten.

Doe een wens

Door een wens voor een ander op 15 of 16 december in de wensboom te hangen, krijg je de kans iets terug te doen voor deze lieve mensen om je heen. Wat dacht je van een high tea met je oma in haar lievelingsrestaurant of een avondje film kijken in Vue Doetinchem met je broer? Alles kan!

Wenskaarten

Dit lieve bericht schrijf je op speciaal ontworpen wenskaarten die te krijgen zijn bij de kerstboom op het Simonsplein. Lekker.Doetinchem kiest tien wensen uit die in vervulling gaan. “Het is hartverwarmend om te zien hoe de binnenstad dit initiatief heeft omarmd en vele Doetinchemse ondernemers er gezamenlijk voor zorgen dat meerdere wensen ook echt in vervulling gaan. Ik hoop dat er dit jaar wederom mooie wensen in vervulling mogen gaan voor mensen die dat echt verdienen”, vertelt Wethouder Ingrid Lambregts.

De personen waarvan de wensen in vervulling gaan, ontvangen in december bericht.

Joris Linssen - Doetinchem - kerst

Bijzonder: de bekende Joris’ Kerstboom komt naar Doetinchem

Heb je een boodschap voor je grote liefde? Wil je een dierbare in het licht zetten deze kerst of sor...

adv.