Hartverwarmend: kerstkaarten voor eenzame ouderen stromen binnen

Door Eline Doldersum 12 december 2018

We hadden de oproep voor de kerstkaartenactie nog maar net geplaatst of de eerste hartverwarmende reacties stroomden binnen. Toch kunnen we jouw hulp nog steeds heel goed gebruiken om ál die eenzame ouderen een fijne kerst te bezorgen!

Op het moment dat wij een oproep plaatsen weten we nooit hoe mensen reageren, maar dit overtreft al onze verwachtingen. Complete vriendengroepen zijn aan het schrijven geslagen om eenzame ouderen een fijne kerst te bezorgen, kinderen komen de mooiste tekeningen brengen en een gastouder heeft er samen met haar kinderen zelfs een heel uitje van gemaakt. Hoe bijzonder?!

Schrijf mee voor eenzame ouderen

En dit is nog maar het begin. De actie loopt nog tot woensdag 19 december. We hopen natuurlijk dat er nog veel meer zal binnenstromen, want hoe meer kaarten we ontvangen des te meer ouderen we kunnen verblijden. Dus heb je een mooie handgeschreven kaart, een prachtig kunstwerk van je kinderen of iets anders waarmee we eenzame ouderen een fijne kerst kunnen bezorgen: meer dan welkom!

Doe mee!

Je kunt je kaarten of tekeningen opsturen naar onderstaand adres:

Redactie indebuurt t.a.v. kerstkaartenactie
Terborgseweg 6
7001 AT Doetinchem

Wil je de kaart(en) liever langs brengen? Kom dan naar bovenstaand adres (tussen 09.00-17.00 uur), open de deur van de Gelderlander en stop je kaart(en) in de grote, zwarte tas bij de ingang. Uiteraard kun je ze ook in de brievenbus gooien!

kerstkaarten-kerst-doetinchem

Indebuurt Doetinchem start kerstkaartenactie voor eenzame ouderen, doen jullie mee?

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Doetinchem i...

adv.