En de winnaar van het kerstpakket is…

Door Melisa Verheijen 24 december 2017

Wat kregen we bijzondere verhalen binnen naar aanleiding van onze kerstpakket win-actie. Het liefst hadden we natuurlijk iedereen zo’n mooi kerstpakket gegeven, maar uiteindelijk is deze moeder de gelukkige winnaar. 

Ellen Broos kroop achter haar computer in de Caribbean en schreef ons over haar moeder die in Doetinchem woont. “We zijn zes jaar geleden naar Bonaire vertrokken om daar mijn droom te verwezenlijken. Nog altijd voel ik me bij de Achterhoek betrokken en volg daarom het nieuws op de voet. Ik zag jullie win-actie voorbij komen en moest meteen aan mijn lieve moeder denken.”

7.800 kilometer verderop

Ellen wil haar moeder Jacqueline graag verrassen met het mooie kerstpakket dat wordt aangeboden door lokale ondernemers. “Ondanks dat ik nu 7.800 kilometer verderop woon, ligt mijn hart nog steeds bij mijn moeder en de Achterhoek.”

Kerst

Omdat Ellen en Jacqueline niet samen kunnen zijn met kerst, willen wij moeder en dochter toch het gevoel geven dat ze dicht bij elkaar zijn. “Mijn moeder verdient dit pakket omdat ze haar dochter, haar kleinzoon van 2 en haar kleindochter van 6 maanden erg mist. Juist in deze tijd van het jaar wil je als familie graag bij elkaar zijn. Maar ze verdient het bovenal, omdat ze de liefste mama van de wereld is!”

Hoe Jacqueline het pakket in ontvangst nam? Dat zie je hieronder: