7 x dit is er te doen op tweede kerstdag in Doetinchem

Door Eline Doldersum 26 december 2018

Heb je het kerstdiner overleefd en wil je vandaag iets leuks gaan doen? Dat kan! Er is op tweede kerstdag namelijk van alles te beleven in Doetinchem.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Warm Winter Licht

Warm Winter Licht- Doetinchem-festival (2)
Eigen beeld

Wandelen door een waar lichtjesparadijs, opwarmen bij een knisperend haardvuur en bijpraten onder het genot van warme chocolademelk of glühwein: het kan allemaal tijdens het Warm Winter Licht Festival bij Stroombroek. Absolute aanrader! Alle informatie over dit festival vind je hieronder.

Warm Winter Licht- Doetinchem-festival (1)

Festival Warm Winter Licht komt er weer aan en jij kunt gratis kaarten winnen

Hoe kun je nou beter in de kerstsfeer komen dan met Warm Winter Licht? Tijdens dit magische festival...

Naar de bioscoop

vue-doetinchem-bioscoop-9
Redactie indebuurt

De bioscoop is natuurlijk dé perfecte plek om lekker bij te komen van de drukke kerstdagen. Reserveer een loveseat en zwijmel samen met je lief weg bij de film … of  ga voor het hilarische …


Meer over Vue Doetinchem ontdekken?

Vue Doetinchem bioscopen

Nu gesloten10:00 - 21:00

Hofstraat 155, Doetinchem

Bekijk meer:bioscopen

Woonwinkelen

totaalbed-doetinchem-winkel (3)
Redactie indebuurt

Voelt je huis ook altijd zo kaal als de kerstboom is verdwenen? Breng dan vandaag een bezoek aan de woonboulevard in Doetinchem voor wat leuke, nieuwe spulletjes. De winkels zijn van … tot … geopend. Eén kleine kanttekening: je bent waarschijnlijk niet de enige die gaat woonwinkelen vandaag …

Schaatsen

bax-ijsbaan-doetinchem-bolder-media
Bolder Media

Schaatsen op Tweede Kerstdag is natuurlijk altijd goed. De ijsbaan op het Simonsplein is vandaag van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Dus draai een romantisch rondje met je vent of doe een wedstrijdje met de kids. Plezier gegarandeerd!

IJsbaan Doetinchem Bax-ijsbaan

Waarom de BAX-ijsbaan de BAX-ijsbaan heet

Sommige dingen in Doetinchem zijn voor inwoners zo vanzelfsprekend dat je er verder niet bij nadenkt...

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan klaassen-tweede kerstdag-doetinchem
Facebook: Jan Klaassen

In het Land van Jan Klaassen is op Tweede Kerstdag ook van álles te doen voor de kleintjes. Wat dacht je van een kerstshows, een kinderdisco met het kerstmeisje of een meet & greet met de kerstman? Uiteraard kunnen de kleintjes ook geschminkt worden en is er warme chocolademelk voor iedereen!


Meer over Het Land van Jan Klaassen ontdekken?

Het Land van Jan Klaassen pretparken

Nu openHele dag

Gildeweg 6, Braamt

Bekijk meer:pretparken

Kerstwandeling

Voor wie graag de benen wil strekken na een paar dagen zitten, is de kerstwandeling wellicht een idee. Samen met andere wandelaars wandel je door de Slangenburg met op de achtergrond de klanken van de midwinterhoorn blazers. Na flink stappen kun je in de landgoedwinkel afsluiten met erwtensoep, glühwein of chocolademelk. Kerstgevoel ten top!

Feestje vieren

uitgaan-kerst-doetinchem
Unsplash

Ga je liever wat calorien verbranden op de dansvloer? Ook dat kan! Er zijn in de stad genoeg leuke feestjes waar je helemaal uit je dak kunt gaan. Wat dacht je van de foute party bij 22-24? Een muzikale avond bij Merleyn of …

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.