7 plekken in Doetinchem waar je een kerstboom scoort

Door Eline Doldersum 7 december 2017

Sinterklaas heeft ons koude kikkerlandje weer verlaten, dus dat betekent dat we de kerstboom van stal kunnen halen. Of nouja … uit de winkel. Om het jullie makkelijk te maken, hebben wij op een rij gezet waar je zo’n mooie spar op de kop tikt. 

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstbomen én glühwein

ellmann-kerstbomen-doetinchem-kerst-feestdagen
Facebook: Ellmann’s

Bij de familie Ellmann aan de Oude Wehlseweg is de kans van slagen érg groot. Deze kwekerij heeft bomen in alle soorten en maten. Mocht je nou dit weekend langswippen, dan kun je ook nog genieten van een kampvuur, glühwein, een luchtkussen én muzikale optredens. Een kerstboom uitzoeken was nog nooit zo leuk.

Ellmann kerstbomen tuincentra

nu open09:00 - 18:00

Oude Wehlseweg 26, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra

Kerstbomen alom

groenrijk-feestdagen-kerst-kerstboom
GroenRijk

Of je nou gaat voor echt of nep: bij GroenRijk hebben ze kerstbomen in alle soorten en maten. En mocht je toe zijn aan nieuwe kerstversiering dan kun je in dit tuincentrum tevens je hart ophalen. Ze verkopen hier van álles. Van kleurrijke kerstballen, verlichting tot mooie kransen. Daar kun je toch alleen maar heel blij van worden?

Groenrijk Steentjes tuincentra

nu open09:00 - 18:00

Wassinkbrinkweg 2, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra

Alle Nordmannen verzamelen

gamma-kerstbomen-kerstboom-feestdagen-kerst
Facebook: Gamma

Oh denneboom, oh denneboom … bij de Gamma zijn de bomen niet te missen in de decembermaand. Op de parkeerplaats van de bouwmarkt staan alle Nordmannen voor je uitgestald. Van groot, klein, dik tot dun! Je scoort er al één voor €11,95. Geen geld!

Gamma bouwmarkten

nu open09:00 - 21:00

Havenstraat 138, Doetinchem

Bekijk meer:bouwmarkten

Van blauwspar tot fraseri

praxis-kerst-kerstbomen-feestdagen
Facebook: Praxis

Geen fan van de Nordmann? Wip dan één deur verder. Bij de Praxis hebben ze nog véél meer varianten. Zo leent de smalle Omorika zich perfect voor kleine ruimtes, ruikt de fraseri hélemaal naar kerst en heeft de blauwspar een prachtige blauwe gloed. Kortom: keus genoeg!

Praxis bouwmarkten

nu open09:00 - 21:00

Havenstraat 132, Doetinchem

Bekijk meer:bouwmarkten

Kerstbomenservice

tuincentrum-peer-kerstbomen-kerst-kerstboom-doetinchem
ANP

Ben je er nog niet uit wat voor een kerstboom het moet worden dit jaar? Een mooie, volle boom? Een dwergformaat? Of misschien wel een klassieke variant? Bij Tuincentrum Peer helpen ze je graag bij het vinden van jouw boom. Je scoort ze al vanaf €9,99 en voor een kleine €5,- extra komen ze ‘m ook nog thuisbezorgen. Handig!

Tuincentrum Peer tuincentra

nu open09:00 - 18:00

Auroraweg 5, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra

Kunstbomen in overvloed

karwei-kerstbomen-kerst-feestdagen
Facebook: Kawei

Zit je niet te wachten op een tapijt van groene naalden? Dan is Karwei dé place to be! De kunstkerstbomen zijn hier in overvloed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bescheiden Halmstad boompje of een witte Alaska variant? Tot 17 december krijg je hier ook nog eens 25% korting op je kunstboom. Merry Christmas!

Karwei bouwmarkten

nu open09:00 - 21:00

Varsseveldseweg 113, Doetinchem

Bekijk meer:bouwmarkten

Je kerstboom thuisbezorgd

thuisbezorgd-geutjen-doetinchem-kerst-feestdagen-kerstboom
Facebook: Boederij ’t Geutjen

Een kerstboom uitzoeken is leuk, maar dat gesleep? Daar vinden wij ook niets aan! Wij waren dan ook aangenaam verrast toen we tot de ontdekking kwamen dat ze bij Boerderij ’t Geutjen de bomen aan de voordeur afleveren. Het enige wat je moet doen is online een mooie spar uitkiezen, vervolgens zagen zij de boom om en leveren ze ‘m thuis af. Dat is nog eens service!

Boerderij ’t Geutjen tuincentra

nu open09:00 - 17:00

Hulleweg 6, Doetinchem

Bekijk meer:tuincentra
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶