Team indebuurt Doetinchem

De redactie van indebuurt Doetinchem zit in het pand van De Persgroep in Doetinchem, gezellig bij de redactie van De Gelderlander en Doetinchems Vizier. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Doetinchem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Doetinchem

indebuurt Doetinchem
Terborgseweg 6
7005 BA Doetinchem

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Doetinchem

Eline Doldersum

Commercieel Redacteur Eline Doldersum

Eline woont in een klein dorp vlakbij Doetinchem, maar voelt zich helemaal thuis in deze leukste stad van de Achterhoek. Als echte bourgondiër brengt ze haar tijd het liefst door in één van de vele restaurantjes die Doetinchem rijk is. Benieuwd naar haar grote favorieten? Lees hier meer over Eline.

E: [email protected] 

Melisa Verheijen

Community Manager melisa-verheijen-community-manager-indebuurt-doetinchem

Melisa woont een paar kilometer van Doetinchem vandaan, maar is élke dag in de stad te vinden. Je kent haar misschien van haar dromerige blik als ze door de straten van Doetinchem wandelt. Haar lievelingsrestaurantjes? Als ze maar geitenkaas hebben! Lees hier meer over Melisa. 

E: [email protected]