Het team

Team indebuurt Doetinchem

De redactie van indebuurt Doetinchem zit midden in Doetinchem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Doetinchem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Doetinchem

indebuurt Doetinchem Raadhuisstraat 10 7001 EW Doetinchem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Doetinchem

Kelly Heerink

Kelly Heerink

Community Manager

Kelly is geboren en getogen in de stad Doetinchem. Zwemles kreeg ze bij zwembad Rozengaarde, wonen deed ze aan beide kanten van de Oude IJssel en eerlijk: ze heeft alle menukaarten wel in handen gehad van de restaurantjes, koffietentjes en ijssalons die Doetinchem rijk is

Florian Aalders

Florian Aalders

Commercieel Redacteur

Florian, Commercieel Redacteur Gelderland, komt zelf niet uit Doetinchem, maar uit Nijmegen. Hij heeft zin om alle ondernemers die onze stad rijk is te spreken en deze verhalen te delen. Als Florian niet tikt, dwaalt hij graag door een mooie stad of hijst-ie zichzelf in zijn mountainbikeoutfit om vervolgens fijne rondjes te maken door het bos.

Amber Hagemeijer

Amber Hagemeijer

Gastredacteur

Kennen jullie Amber Hagemeijer al? Ze is sinds september 2020 dé stagiaire bij indebuurt Doetinchem. Ze woont zelf in Neede, maar kan niet wachten om de stad te leren kennen! Meer weten over deze redacteur?

Gastredacteuren

Sabine Gussinklo

Sabine Gussinklo

Gastredacteur

Nick ter Haar

Nick ter Haar

Gastfotograaf

Ivo Stokman

Ivo Stokman

Gastfotograaf