Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Doetinchem

De redactie van indebuurt Doetinchem zit in het pand van DPG Media in Doetinchem, gezellig bij de redactie van De Gelderlander en Doetinchems Vizier. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Doetinchem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Doetinchem

indebuurt Doetinchem
Raadhuisstraat 10
7001 EW Doetinchem

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Doetinchem

Kelly Heerink

Community Manager Kelly Heerink

Kelly is geboren en getogen in de stad Doetinchem. Zwemles kreeg ze bij zwembad Rozengaarde, wonen deed ze aan beide kanten van de Oude IJssel en eerlijk: ze heeft alle menukaarten wel in handen gehad van de restaurantjes, koffietentjes en ijssalons die Doetinchem rijk is. Lees hier meer over Kelly.

E: [email protected]

Florian Aalders

Commercieel Redacteur

Florian, Commercieel Redacteur Gelderland, komt zelf niet uit Doetinchem, maar uit Nijmegen. Hij heeft zin om alle ondernemers die onze stad rijk is te spreken en deze verhalen te delen. Als Florian niet tikt, dwaalt hij graag door een mooie stad of hijst-ie zichzelf in zijn mountainbikeoutfit om vervolgens fijne rondjes te maken door het bos. Lees hier meer over Florian.

E: [email protected]

Amber Hagemeijer

Stagiaire

Kennen jullie Amber Hagemeijer al? Ze is sinds september 2020 dé stagiaire bij indebuurt Doetinchem. Ze woont zelf in Neede, maar kan niet wachten om de stad te leren kennen! Meer weten over deze redacteur? Lees hier meer over Amber.

E: [email protected]

Sabine Gussinklo

Gastredacteur

Dit is Sabine Gussinklo! Ze is sinds acht jaar een heuse Doetinchemse en woont samen met haar zoontje en man naast het Kruisbergse Bos. In haar hoofd is het altijd gezellig druk en daarom vindt ze het fijn dat ze haar gedachten kwijt kan op papier. Ze vindt ontzettend leuk dat ze als fonkelnieuwe gastredacteur haar verhalen en gedachten met jullie kan delen! Lees hier meer over Sabine.

Merle Hebing

Gastredacteur merle-indebuurt-doetinchem-klein

Merle is onze állereerste gastredacteur en daar zijn we maar wat trots op! Deze Doetinchemse woont met veel plezier in de hoofdstad van de Achterhoek en heeft een passie voor schrijven en fotograferen. Dé perfecte match als je het ons vraagt. Lees hier meer over Merle.

 

Wisse Overbeek

Gastredacteur

We hebben niet alleen dames in onze gastredacteuren poule, Wisse Overbeek hoort sinds mei 2019 ook bij het indebuurt-team en daar zijn we heel blij mee! De student journalistiek is vaak te vinden in de stad en stapt het liefst bij Club 22-24. Lees hier meer over Wisse.

Mark Bolder

Gastfotograaf Mark Bolder

Fotograferen betekent veel voor Mark, omdat hij zo emoties en momenten kan vastleggen voor later. Mark is niet van plan om beroepsmatig aan de slag te gaan met fotografie, omdat-ie daar té groene vingers voor heeft. Wel droomt hij over een fotoshoot met bekende Achterhoekers op een mooie locatie in de streek. Lees hier meer over Mark.

Nick ter Haar

Gastfotograaf Nick ter Haar

Van zijn grootste hobby zijn werk maken: dat is wat Nick doet. Sinds vijf jaar staat-ie bekend als ‘Fotograaf’ in Doetinchem en dat komt misschien omdat hij elk weekend in het nachtleven te vinden is. Niet per se met een biertje in de hand, maar wel met de camera!

Ivo Stokman

Gastfotograaf Ivo Stokman

Ivo is een allround hobbyfotograaf die het meest te vinden is in de natuur. En dan vooral gewapend met zijn camera. Lucky us! Hij vindt het leuk om mensen te laten zien wat voor moois de Achterhoek te bieden heeft. Naast al het groen in Doetinchem, schiet-ie ook plaatjes van leuke gebeurtenissen in de stad.