Team indebuurt Doetinchem

De redactie van indebuurt Doetinchem zit in het pand van De Persgroep in Doetinchem, gezellig bij de redactie van De Gelderlander en Doetinchems Vizier. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Doetinchem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Doetinchem

indebuurt Doetinchem
Raadhuisstraat 10
7000 AK Doetinchem

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Doetinchem

Kelly Heerink

Community Manager Kelly Heerink

Kelly is geboren en getogen in de stad Doetinchem. Zwemles kreeg ze bij zwembad Rozengaarde, wonen deed ze aan beide kanten van de Oude IJssel en eerlijk: ze heeft alle menukaarten wel in handen gehad van de restaurantjes, koffietentjes en ijssalons die Doetinchem rijk is. Lees hier meer over Kelly.

E: [email protected]

Pim Gerritzen

Commercieel Redacteur pim commercieel redacteur doetinchem

Kennen jullie Pim Gerritzen al? Hij is sinds mei 2019 de commercieel redacteur van indebuurt Doetinchem. De hoofdstad van de Achterhoek ademt  volgens Pim een bourgondische sfeer, oftewel gezelligheid. Daar houdt hij van! Meer weten over deze redacteur? Lees hier meer over Pim. 

E: [email protected]

Merle Hebing

Gastredacteur merle-indebuurt-doetinchem-klein

Merle is onze állereerste gastredacteur en daar zijn we maar wat trots op! Deze Doetinchemse woont met veel plezier in de hoofdstad van de Achterhoek en heeft een passie voor schrijven en fotograferen. Dé perfecte match als je het ons vraagt. Lees hier meer over Merle.

 

Frieda Fennell

Gastredacteur Gastredacteur indebuurt Doetinchem Frieda Fenell 3

Mogen wij jullie voorstellen aan Frieda Fennell? Frieda is een echte levensgenieter en zette, na een life-changing experience, haar zinnen op Doetinchem. Als ‘nieuweling’ kan ze niet wachten om de stad beter te leren kennen. Hoe leuk om dit te doen als gastredacteur van indebuurt Doetinchem! Lees hier meer over Frieda.

Joanne Maalderink

Gastredacteur

Wat zijn we blij met onze gastredacteur Joanne Maalderink! Deze dame houdt van schrijven, fotograferen én mode. Kijk dus niet gek op als je Joanne, gewapend met haar camera, in de stad tegenkomt om jou in je fantastische outfit op de foto te zetten. Lees hier meer over Joanne.

Wisse Overbeek

Gastredacteur

We hebben niet alleen dames in onze gastredacteuren poule, Wisse Overbeek hoort sinds mei 2019 ook bij het indebuurt-team en daar zijn we heel blij mee! De student journalistiek is vaak te vinden in de stad en stapt het liefst bij Club 22-24. Lees hier meer over Wisse.