Team indebuurt Doetinchem

De redactie van indebuurt Doetinchem zit in het pand van De Persgroep in Doetinchem, gezellig bij de redactie van De Gelderlander en Doetinchems Vizier. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Doetinchem te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Doetinchem

indebuurt Doetinchem
Terborgseweg 6
7005 BA Doetinchem

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Doetinchem

Eline Doldersum

Commercieel Redacteur eline-indebuurt-doetinchem-klein

Eline woont in een klein dorp vlakbij Doetinchem, maar voelt zich helemaal thuis in deze leukste stad van de Achterhoek. Als echte bourgondiër brengt ze haar tijd het liefst door in één van de vele restaurantjes die Doetinchem rijk is. Benieuwd naar haar grote favorieten? Lees hier meer over Eline.

E: [email protected] 

Melisa Verheijen

Community Manager Melisa Verheijen 2 indebuurt Doetinchem

Melisa woont een paar kilometer van Doetinchem vandaan, maar is élke dag in de stad te vinden. Je kent haar misschien van haar dromerige blik als ze door de straten van Doetinchem wandelt. Haar lievelingsrestaurantjes? Als ze maar geitenkaas hebben! Lees hier meer over Melisa. 

E: [email protected] 

Merle Hebing

Gastredacteur merle-indebuurt-doetinchem-klein

Merle is onze állereerste gastredacteur en daar zijn we maar wat trots op! Deze Doetinchemse woont met veel plezier in de hoofdstad van de Achterhoek en heeft een passie voor schrijven en fotograferen. Dé perfecte match als je het ons vraagt. Lees hier meer over Merle. 

 

Anna Jagers

Gastredacteur anna-indebuurt-doetinchem-klein

Ook Anna Jagers hoort bij ons team. Deze vrolijke dame is 22 en was de eerste stagiaire van indebuurt Doetinchem. Ze blijft gezellig bij ons als gastredacteur! Anna voelt zich enorm thuis in het knusse Doetinchem. Ze is graag te vinden op de dinsdagmarkt en drinkt graag een speciaalbiertje. Lees hier meer over Anna!

Frieda Fennell

Gastredacteur Gastredacteur indebuurt Doetinchem Frieda Fenell 3

Mogen wij jullie voorstellen aan Frieda Fennell? Frieda is een echte levensgenieter en zette, na een life-changing experience, haar zinnen op Doetinchem. Als ‘nieuweling’ kan ze niet wachten om de stad beter te leren kennen. Hoe leuk om dit te doen als gastredacteur van indebuurt Doetinchem! Lees hier meer over Frieda.

Joanne Maalderink

Gastredacteur

Wat zijn we blij met onze gastredacteur Joanne Maalderink! Deze dame houdt van schrijven, fotograferen én mode. Kijk dus niet gek op als je Joanne, gewapend met haar camera, in de stad tegenkomt om jou in je fantastische outfit op de foto te zetten. Lees hier meer over Joanne.