Het team

Team indebuurt Doetinchem

De redactie van indebuurt Doetinchem zit midden in Doetinchem in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Doetinchem te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Doetinchem

indebuurt Doetinchem Raadhuisstraat 10 7001 EW Doetinchem

Navigeer naar

Redactie indebuurt Doetinchem

Kelly Heerink

Community Manager

Kelly is geboren en getogen in Doetinchem en woont sinds mei 2020 samen met haar poes Suzie Q. Naast schrijven geniet ze enorm van muziek en werkelijk alles wat te maken heeft met de jaren zestig. Ben jij een Doetinchemmer met een leuk verhaal? Laat het haar vooral weten!

Florian Aalders

Florian Aalders

Commercieel Redacteur

Florian, Commercieel Redacteur Gelderland, komt zelf niet uit Doetinchem, maar uit Nijmegen. Hij heeft zin om alle ondernemers die onze stad rijk is te spreken en deze verhalen te delen. Als Florian niet tikt, dwaalt hij graag door een mooie stad of hijst-ie zichzelf in zijn mountainbikeoutfit om vervolgens fijne rondjes te maken door het bos.

Amber Hagemeijer

Amber Hagemeijer

Freelancer

Kennen jullie Amber Hagemeijer al? Ze werkt als freelancer voor indebuurt Doetinchem. Ze woont zelf in Neede, maar kan niet wachten om de stad te leren kennen! Meer weten over deze redacteur?

Beau Woerts

Stagiaire

De 19-jarige Beau is geboren en getogen in Doetinchem. Ze studeert met veel plezier aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, maar koos haar stadje voor haar stageplek. Naast school is ze gek op (rock)muziek en fotograferen. En niet te vergeten: Beau is gek op kletsen en verhalen, handig voor dit vak!

Buurtbijdragers

Sabine Gussinklo

Sabine Gussinklo

Buurtbijdrager

Nick ter Haar

Nick ter Haar

Buurtbijdrager

Ivo Stokman

Ivo Stokman

Buurtbijdrager