Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woodies! eten & drinken

Woodies! eten & drinken

Gildeweg 7 7047 AR Braamt
Naar website

Volg ons

Over Woodies! eten & drinken

Vergaderen in een groene omgeving, trouwen met je grote liefde op een unieke locatie of een feestavond organiseren met vrienden? Bij Woodies kan het allemaal! Dit unieke outdoorrestaurant ligt aan het water in de omgeving van het groene Montferland. Kortom: dé ideale locatie voor feesten en partijen.

Unieke locatie

Het leuke aan deze bijzondere locatie bij het Outdoorcentrum van Markant, is dat je feesten en partijen kunt combineren met een activiteit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een clinic klimmen, paintball of een expeditie challenge? Of een barbecue, high tea of wokshop worsten maken? Alles kan!

Evenementen

Naast eigen feestjes is Woodies tevens hét kloppende hart van de vele evenementen die er georganiseerd worden. Zo wordt er in april voor het eerst een Springkussenfestival gehouden, kun je in juli opnieuw genieten van het succesvolle Foodtruck Festival en is ook het WarmWinterLicht in december weer van de partij.

Meest recent over Woodies! eten & drinken

poffertjes poffertjeskraam kleedjesmarkt markt pixabay

Bijna vrij: dit doe je dit weekend in Doetinchem

Zijn jullie ook zo blij dat het bijna weekend is? Wij ook! Voor de mensen die zin hebben om erop uit te gaan: lees hier onze tips.