Tuincentrum Peer

Hét groene hart van Doetinchem

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Tuincentrum Peer

Auroraweg 5 7007 GZ Doetinchem
Naar websiteBekijk ons assortiment

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Ruim assortiment
  • Goed advies
  • Groene gedachte

Over Tuincentrum Peer

Ben je op zoek naar een mooie boom, planten voor in de tuin of kleurrijke bloemen om je terras op te fleuren? Dan helpen ze je bij Tuincentrum Peer graag op weg! De mannen achter dit groencentrum adviseren, inspireren én zorgen dat je het tuincentrum verlaat met een lach op het gezicht.

Tuingenot

Waar de één geniet van een plant die groeit, heeft de ander het liefst een pot gevuld met een bloeiende variant. Daar weet Peer uitstekend op in te spelen. Zo verkopen ze planten in de dop, maar ook planten die je alleen nog maar in een pot hoeft te zetten om ervan te kunnen genieten. Ideaal!

Groene gedachte

Uiteraard zijn het niet zomaar planten, het zijn planten die met zorg geselecteerd zijn. Peer koopt en verkoopt vanuit een groene gedachte. Alles is van goede, stevige kwaliteit. Zo weet je zeker dat je na een maand, een jaar maar ook na drie jaar nog steeds van je tuin kunt genieten.

Meest recent over Tuincentrum Peer

Aanbieding Jeans Centre

7 x deze aanbiedingen wil je niet missen in Doetinchem

Je kunt natuurlijk reclamefolders doorspitten, social media afstruinen of de hele stad doorlopen, máár je kunt ook gewoon op de website van indebuurt Doetinchem kijken. Wij zetten elke donderdag de…

Ontdek meer

Tuincentra Tuincentra