Stella Fietsen

Vandaag 09:30 - 17:30 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Stella Fietsen

Haareweg 98 7009 EG Doetinchem
Naar websiteMaak afspraak

Openingstijden

Maandag
09:30 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Stella Fietsen

Stella heeft ruim 38 vestigingen in het land waaronder één in onze eigen mooie stad. Ook is zij uniek met haar landelijke service aan huis of op het werk en de landelijke dekking aan e-bike testcenters waar je altijd terecht kunt voor een vrijblijvende proefrit of onderhoud aan jouw Stella fiets. Hoe handig en lekker dichtbij!

Ook staat Stella bekend om haar service, dus doet je motor helemaal niets meer of staat je band plat? Dan kun je terecht in het Stella Servicecenter in Doetinchem óf je laat het team gewoon naar je toekomen. Het maakt niet uit waar je bent, thuis, op het werk of op je vakantieadres in Nederland.

Stella Doetinchem

In de fietsenwinkel in Doetinchem bieden zij een uitgebreide selectie aan elektrische fietsen. Alle bekende stadsfietsen, mamafietsen en vele andere elektrische fietsen staan klaar om uit te proberen. Ze zorgen altijd voor verschillende beschikbare framematen. Zo kan je alle e-bikes écht goed testen en ervaren welke fiets jij het lekkerst vindt rijden.

Meest recent over Stella Fietsen

Lekker doortrappen met Stella Fietsen Doetinchem: ‘Een waar ontspannend feestje!’

Lekker doortrappen met Stella Fietsen Doetinchem: ...

Je kent het wel: de hele stad doorscheuren op je oude stadsfiets naar je werk en vervolgens een half uur op adem komen achter je bureau. Nee, dan pak je…

Volg Stella Fietsen op Instagram

Naar Instagram