Schoenmakerij Heutinck

Dé schoenmaker in Doetinchem

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Schoenmakerij Heutinck

Nieuwstad 3 7001 AC Doetinchem
Naar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Meester schoenmaker
  • Klaar terwijl u wacht
  • Sleutelspecialist

Over Schoenmakerij Heutinck

Kunnen je sneakers wel een opknapbeurt gebruiken, is de zool van je favoriete schoen versleten of is je hak aan vervanging toe? Bij Schoenmakerij Heutinck zijn je schoenen in mum van tijd weer als nieuw. Terwijl jij wacht of winkelt worden de schoenen gerepareerd. Snelle service ten top!

Meester Schoenmaker

Wist je dat Heutinck ook niet zomaar een schoenmaker is? Deze Doetinchemse schoenmaker heeft namelijk de titel van ‘Meester Schoenmaker’ in de wacht gesleept. Een certificaat dat je alleen krijgt als je aan zeer strenge eisen voldoet. Je kunt je Van Bommel of Van Lier schoenen hier dan ook met een gerust hart achterlaten.

Van alle markten thuis

Naast het repareren van schoenen blazen ze bij Heutinck ook een jas, tas of paardrijlaars met alle liefde weer een nieuw leven in. Zelfs een complete schoenmetamorfose behoort tot één van de opties, dus mocht je nou nog een oud paar in de kast hebben staan?! Daarnaast kun je in de winkel ook terecht voor lederwaren, verzorgingsproducten voor je schoenen, naamborden en sleutels.

Meest recent over Schoenmakerij Heutinck

Deze Doetinchemse ondernemers krijgen dikke vette complimenten van jullie

Natuurlijk verdienen álle ondernemers in onze stad een mooi compliment, want onder andere zij zorgen ervoor dat het leuk is Doetinchem te bezoeken. Toch zijn er een aantal in het…