Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Sanidrome Helmink

Vandaag 10:00 - 16:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Sanidrome Helmink

Fabriekstraat 30 7005 AR Doetinchem
Naar websiteBekijk aanbod

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Eigen vakmensen in dienst
  • Origineel ontwerp van badkamers en keukens

Over Sanidrome Helmink

Een badkamer verbouwen, een nieuwe keuken aanschaffen of je huis opfleuren met mooie accessoires? Sanidrome Helmink regelt het allemaal voor je. Het fijne aan deze specialist? Ze hebben niet alleen de materialen in huis, maar ook de juiste vakmensen die de verbouwing van A tot Z voor je regelen. Van het stuken van een muur, het zetten van tegels tot de installatie van de badkamer: het wordt allemaal voor je gedaan!

Greep uit het assortiment

In de showroom van Sanidrome vind je een greep uit het assortiment aan badkamers, keukens, tegels en kranen. Uiteraard kunnen de specialisten jouw droomkeuken of – badkamer helemaal op maat maken zodat het precies voldoet aan je behoefte, sfeer, design en comfort.

Maak een afspraak

Ben je benieuwd of jouw droomkeuken in de showroom pronkt van Sanidrome Helmink? Of wil je een moderne badkamer laten ontwerpen voor in je nieuwbouwwoning? Maak dan een afspraak bij Sanidrome Helmink om te kijken wat ze voor jou kunnen betekenen.

Meest recent over Sanidrome Helmink

Black Saturday: hier in Doetinchem scoor jij die nieuwe regendouche

Heerlijk toch; na een harde dag werken jezelf onderdompelen in een ruim warm bad. Of na je dagelijkse hardlooprondje jezelf weer even helemaal opfrissen onder een regendouche. Een fijne badkamer…

Ontdek meer

Winkelen Winkelen