Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pinkcube

Hele dag open Geopend

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Pinkcube

Grutbroek 17 7008 AK Doetinchem

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Pinkcube

Werken bij een bedrijf dat denkt in oplossingen en kansen? Dat kan! Pinkcube heeft namelijk een concept ontwikkeld voor online promotieartikelen binnen een B2B markt die lange tijd groot en ondoorzichtig was. Van give-aways voor een evenement tot bedrukte koffiemokken en unieke relatiegeschenken.

Is er een match?

In het online speelveld ben jij degene die de (potentiële) klant uitmuntend weet te beïnvloeden. Bij dit frisse, dynamische bedrijf werken meer dan 25 enthousiaste collega’s die samen met jou graag de uitdaging aangaan. Eigen ICT-specialisten, een salesafdeling met uitmuntende productkennis, de meest creatieve designers en diverse marketeers die weten waar ze over praten. Dat werkt wel zo prettig!

Het team versterken gedurende een stage, bijbaan of vaste functie? Kijk hier voor de meest actuele vacatures. Voor vragen, neem contact op met [email protected]. Zie jij jezelf als het nieuwe talent? Laat het dan snel weten!

Meest recent over Pinkcube

Pinkcube

In de lift: Het Doetinchemse Pinkcube is één van de groeibedrijven in Nederland

Wat góéd! Het Doetinchemse Pinkcube is de Top 250 Groeibedrijven in Nederland binnengedenderd. Hiermee staat het bedrijf in een lijst met onder meer Rituals en Coolblue. Pinkcube GeopendHele dag Grutbroek…


Pinkcube


GeopendHele dag

Grutbroek 17 , Doetinchem

Vacatures van Pinkcube

Vervuld