Perfect in Shape

Gezellig afslanken!

Perfect in Shape

Louise de Colignystraat 11 7001 GD Doetinchem
Naar websiteGratis proefles

Openingstijden

Neem contact op met Perfect in Shape voor het maken van een afspraak.

Staat bekend om

  • Ongedwongen en gezellige sfeer
  • Klantvriendelijkheid
  • Afvallen met behulp van de VacuStep

Over Perfect in Shape

Droom je van een íets slankere taille of wil je graag vier kilo lichter aan de zomer beginnen? Dan ben je bij Marjan van Perfect in Shape aan het juiste adres! Deze Doetinchemse beschikt in haar eigen afslankstudio over een drietal VacuSteps waarmee je overtollige kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Snelle vetverbranding

Hoe dat werkt? Simpel! Het enige wat jij moet doen is bewegen, de step doet de rest van het werk. De VacuStep trekt je vacuüm waardoor vetcellen worden afgebroken en afgevoerd. Dit zorgt niet alleen voor gewichtsverlies, maar ook voor een betere bloedsomloop, snellere vetverbranding en een vermindering van cellulitis.

Gezellige sfeer

De afslankstudio richt zich uitsluitend op vrouwen en naast steps vind je er ook een speciale kinderhoek, een infraroodsauna, een zonnebank en veel groente en fruit. Het is dé ideale plek waar je op een ongedwongen, gezellige manier kunt afrekenen met je overtollige kilo’s.

Meest recent over Perfect in Shape

Waarom Petra (38) zweert bij de VacuStep: ‘De kilo’s vliegen eraf!’

Waarom Petra (38) zweert bij de VacuStep: ‘De kilo...

Nog even een paar kilo afvallen voordat je met je lief afreist naar een tropisch oord of met vriendinnen gaat feesten aan de Costa Brava? Daar hebben wij hét perfecte…

Volg Perfect in Shape op Instagram

Naar Instagram