Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lindenhovius Opticiens

Vandaag 09:00 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

Lindenhovius Opticiens

Heezenstraat 20 7001 BR Doetinchem

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Lindenhovius Opticiens

Op zoek naar een zonnebril, nieuw montuur of contactlenzen? Breng dan eens een bezoek aan Lindenhovius in de Heezenstraat. Deze opticien is al meer dan honderd jaar een waar begrip in Doetinchem. De optiek onderscheidt zich met mooie brillen voor zowel volwassenen als kinderen, een professionele contactlenspraktijk én een goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Advies op maat

Heb je geen idee welke bril past bij de vorm van je gezicht of ben je op zoek naar een trendy model? Het enthousiaste team van deze Doetinchemse optiek helpt je graag. Wat je kunt verwachten? Persoonlijke aandacht, advies op maat en natuurlijk een lekkere kop koffie!

Gediplomeerde opticiens

Bij Lindenhovius weet je zeker dat je ogen in goede handen zijn. De opticiens zijn niet alleen gediplomeerd en specialist in contactlenzen, ze zijn ook partner van het Slingerland Ziekenhuis en het Oogziekenhuis Zonnestraal.

Meest recent over Lindenhovius Opticiens

De favorieten van Sven: ‘Vaak complimenten over de koffie van onze buurman’

Dat Doetinchem veel leuks te bieden heeft, weten locals als geen ander. Daarom tipt elke week een Doetinchemmer zijn of haar favoriete plekken in de stad. Deze week is Sven…

Ontdek meer

Opticiens Opticiens