Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lilian’s Eetpaleis

De eerste Surinamer van de Achterhoek

Vandaag 10:00 - 02:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Lilian’s Eetpaleis

Veemarkt 10 7001 EE Doetinchem
Bekijk menukaartNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 00:00
Woensdag
10:00 - 00:00
Donderdag
10:00 - 02:00
Vrijdag
10:00 - 02:00
Zaterdag
10:00 - 02:00
Zondag
10:00 - 02:00

Staat bekend om

  • Surinaamse keuken
  • Huiselijke sfeer
  • Gastvrijheid

Over Lilian’s Eetpaleis

Heb je nog nooit Surinaams gegeten of behoort de Surinaamse keuken tot één van je favorieten? Dan móet je zeker eens binnenwippen bij Lilian’s Eetpaleis. Dit restaurant aan de Veemarkt is in handen van Lilian en haar zoon Donevan én de allereerste Surinamer van de Achterhoek.

Foodtruck

Lange tijd heeft Lilian met haar Surinaamse foodtruck door Doetinchem getrokken, maar na twee jaar toeren vond ze het tijd voor haar eigen paleis: Lilian’s Eetpaleis. Een gezellig, huiselijk restaurant waar liefhebbers kunnen genieten van traditionele Surinaamse gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van roti, Moksi Meti of saté met Surinaamse pindasaus? Of een broodje hete kip tijdens je lunchpauze? Keuze genoeg!

Afhalen of bezorgen

Uiteraard kun je in het restaurant van Lilian en Donevan genieten van de authentieke gerechten uit de Surinaamse keuken, maar mocht je haast hebben of gewoon thuis op de bank willen ploffen, dan kun je het eten ook afhalen of laten bezorgen. Ook leuk: je kunt er ook heerlijke cocktails drinken aan de bar. Dus mocht je dit weekend niets te doen hebben?!

Meest recent over Lilian’s Eetpaleis

rockmuziek-doetinchem-metallica

Weekendtips: deze uiteenlopende dingen doe je dit weekend in Doetinchem

Hoera, het is weer bijna weekend! Voor iedereen die nog geen plannen heeft, hebben wij weer een aantal leuke tips op een rij gezet. Wat dacht je van een High…