Laserontharingskliniek

Hele dag open Nu open

Laserontharingskliniek

Mercuriusstraat 22 7006 RL Doetinchem
Naar websiteBekijk prijzen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Neem contact op met de laserontharingskliniek voor het maken van een afspraak.

Staat bekend om

  • Behandeling met de nieuwste LightSheer Diodelaser
  • Aanzienlijk weinig behandelingen met groots effect
  • Cryolipolise
  • Afspraken zowel overdag als 's avonds

Over Laserontharingskliniek

Heb je genoeg van scheren, harsen en epileren? Dan biedt deze laserontharingskliniek in Doetinchem de uitkomst. Aan de hand van een zogenaamde Diodelaser worden al je ongewenste haren in slechts drie tot zes behandelingen definitief verwijderd. Zeg maar dag tegen je scheermes!

Diodelaser

De laserontharingskliniek in Doetinchem is één van de weinigen die gebruik maakt van de Diodelaser. Deze laser behandelt één vierkante centimeter per seconde. Dat is aanzienlijk meer dan andere lasers. Het voordeel? Je hebt minder behandelingen nodig én het scheelt aanzienlijk in de portemonnee.

Kennismaken

Vind je de stap naar een laserontharingskliniek wat eng? Of heb je geen idee wat je kunt verwachten. Don’t worry! Bij deze kliniek start je met een vrijblijvend en gratis intakegesprek. De lasertherapeut bespreekt je wensen, beantwoordt je vragen én laat je kennis maken met de laser zodat je zelf kunt ontdekken of het is voor je is.

Meest recent over Laserontharingskliniek

Hunkemoller winter aanbieding

Koopjes spotten: 8 x aanbiedingen in Doetinchem

Heb je nog een warme winterjas nodig, of zoek je een origineel sinterklaascadeautje? Wij hebben weer wat aanbiedingen voor je verzameld van winkels in de stad, dat scheelt je weer…