Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

HappyNurse Doetinchem

HappyNurse Doetinchem

IJsselkade 22A 7001 AP Doetinchem

Over HappyNurse Doetinchem

HappyNurse is een uitzendbureau voor mensen in de zorg variërend van de psychiatrie, ouderenzorg, gehandicaptenzorg tot ziekenhuizen. Bij HappyNurse heb je als medewerker de regie helemaal zelf in handen. Je bepaalt zelf waar, wanneer en voor wie je werkt, wanneer je vakantie opneemt en hoeveel uur in de week je werkt. Dit maakt het niet alleen minder stressvol, maar ook uitstekend te combineren met een privé- of gezinsleven.

Kijkje in de keuken

HappyNurse biedt je door deze flexibiliteit tevens de mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende werkplekken. Ideaal als je net bent afgestudeerd en nog niet precies weet in welke hoek je passie ligt óf als je een kijkje wilt nemen in verschillende keukens.

Werken voor HappyNurse

Het fijne aan het werken voor HappyNurse? Je bepaalt je eigen agenda, kunt gratis deelnemen aan trainingen en opleidingen en bouwt net als iedere medewerker in de zorg pensioen en vakantiedagen op. Daarnaast staat de koffie altijd klaar op ons kantoor aan de IJsselkade.

Meest recent over HappyNurse Doetinchem

Met de opleidingen en trainingen van HappyCampus ontwikkel jij je eenvoudig tot een ‘happy nurse’!

HappyNurse is een uitzendbureau met een gevarieerd aanbod aan banen in de zorg, zoals in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, psychiatrie en kinderopvang. De gedachte achter HappyNurse is dat wanneer verplegers happy…