Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Comfoor

Uw leverancier voor gehoorbescherming, oorstukjes en gehoorverbetering

Comfoor

Vlijtstraat 60-01 7005 BN Doetinchem
Naar website

Volg ons

Facebook

Staat bekend om

  • Innovatief
  • Progressief
  • Betrokken bij werknemers

Over Comfoor

Van achtergrondmuziek, een boeiend gesprek tot een blaffende hond: geluid is overal. Maar soms is het te hard, storend of niet goed hoorbaar. Comfoor ontwikkelt, produceert en levert daarom al ruim 30 jaar producten op het gebied van geluidsbeleving, gehoorbescherming en gehoorverbetering.

Controle over geluid

Waarom ze dit doen? Omdat ze bij dit Doetinchemse bedrijf vinden dat mensen moeten kunnen blijven genieten van het leven én dat kan alleen als je controle hebt over geluid. Ze helpen daarom niet alleen om het gehoor te verbeteren, maar proberen oren ook zoveel mogelijk te beschermen tegen beschadiging met de welbekende Pluggerz Earplugs.

Pluggerz

Er zijn Pluggerz voor elke denkbare activiteit: van motorrijden, ongestoord slapen en zwemmen tot het bezoeken van een muziekevenement. Ze dempen het geluid, máár zorgen er tegelijkertijd voor dat communiceren goed mogelijk blijft. Daarnaast kunnen deze kwalitatieve oordoppen door Comfoor ook helemaal op maat worden gemaakt.

Meest recent over Comfoor

Comfoor zoekt oproepkrachten: ‘echt een één-tweetje op dit moment’

Dat Corona ieders werk inmiddels beïnvloedt, merken we allemaal wel. In sommige werksectoren is er opeens een overvloed aan werk. Maar in veel sectoren, zoals de horeca, ligt het werk…

Ontdek meer

Winkelen Winkelen Zorg Zorg

Vacatures van Comfoor

Modelleerder

Comfoor