Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bianca di Lollo

Wellness door vrouwen voor vrouwen

Vandaag 10:00 - 20:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Bianca di Lollo

Terborgseweg 44 7005 BB Doetinchem
Naar websiteNaar webshop

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 20:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Voor en door vrouwen
  • Goede service
  • Rust en ontspanning

Over Bianca di Lollo

Toe aan een momentje voor jezelf? Dan is Bianca di Lollo dé perfecte plek. In deze schoonheidssalon vind je alles om helemaal tot rust te komen. Wat dacht je van een ontspannen massage, een Turks stoombad, een schoonheidsbehandeling, manicure of een top-tot-teen-arrangement?

Hamam

Uniek aan dit wellness center is de hamam, een oosters badhuis. Je wordt ontvangen met heerlijke appelthee, ontspant in een Turks stoombad, komt helemaal tot rust tijdens de authentieke Arabische lichaamsmassage om vervolgens na te genieten in de Oosterse loungeruimte. Klinkt dat niet heerlijk?

Voor vrouwen

Zoals in veel traditionele badhuizen richt Bianca di Lollo zich alleen op vrouwen. Het is een plek vóór vrouwen, dóór vrouwen. Waar je ook plaatsneemt in het wellness center: elke behandeling wordt gegeven door een (gespecialiseerde) vrouw. Daarnaast is ook het dragen van badkleding verplicht.

Meest recent over Bianca di Lollo

Aanbiedingen

Aanbiedingen in Doetinchem: shoppen was nog nooit zo leuk

Nomnomnom! Het is weer de hoogste tijd voor de wekelijkse aanbiedingen in Doetinchem. Goedkoop shoppen is natuurlijk nooit een straf. Zeker niet met zoveel scherpe prijzen. Maar waar begin je?…

Volg Bianca di Lollo op Instagram

Naar Instagram