Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo steken Doetinchemmers ouderen een hart onder de riem

Door Kelly Heerink 23 maart 2020

Fakkels, ontroerende muziek en gezwaai: op Facebook kwam een hartverwarmend filmpje met een actie bij Zorgcentrum Schavenweide in Doetinchem voorbij. Het is één van de vele mooie initiatieven en gebaren voor ouderen naar aanleiding van het coronavirus.

Heb jij ‘m gezien? Bekijk hieronder de video.

Gisteravond was er een hartverwarmend actie voor de bewoonsters van Schavenweide in Doetinchem. Vanavond was de andere kant van verzorgingshuis aan de beurt. Aafke (act. Begeleidster) en charissa (welzijnscoach) zorgden wederom voor een prachtige avond. Bewoners die mee zwaaien en klappen en duimen hoog. Prachtig!! Ook kwamen veel mensen uit de omgeving kijken en hielden allemaal netjes 1.5 meter afstand van elkaar 👏.Hoeveel LIKES voor deze toppers?Is er bij jou ook een mooi initiatief voor de ouderen of voor de zorg? Maak dan een video en stuur deze via een privé Facebook bericht in. #Achterhoek #Doetinchem Markenheem #corona #CoronaNederland

Posted by Je doet het in de Achterhoek on Sunday, 22 March 2020

 

Het coronavirus zorgt voor veel mooie initiatieven. Zo ook voor ouderen, die zoveel mogelijk binnen moeten blijven en soms helemaal geen bezoek ontvangen.

Hart onder de riem

Albert Heijn kwam met een goed bedoeld ‘ouderenuurtje’ in de vroege ochtend, Ledenvereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers startten een toffe kleuractie en in samenwerking met Lang Leve Kunst en Naoberschap van de Gruitpoort De Telefonische Voorleesbrigade.

Op visite bij opa Hans

Hoe blijf jij in contact met je ouders, opa en oma? Tamara Tijdink en haar gezin paste het bezoekje aan opa Hans in het Slingeland Ziekenhuis aan. Een creatieve oplossing én emotioneel moment.

Lees verder onder de post:

Wil jij weten hoe je ouderen een hart onder de riem steekt? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpagina’s Coronahulp Achterhoek of Coronahulp Doetinchem.

Misschien wil je dit ook lezen:

Bizar: Doetinchemse danseres Femke is in het ineens rustige New York

Het coronavirus houdt ook de Verenigde Staten in zijn greep, waaronder The City That Never Sleeps. D...

adv.