Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mysterie: waar is de fiets van Kelly gebleven?

Door Kelly Heerink 29 november 2019

Attentie! Wil degene die donderdagavond de verkeerde fiets heeft meegenomen, deze weer terugzetten op de plek? Voor de redactie met het logo van de Gelderlander boven de deur dus (kantoor aan Raadhuisstraat 10, naast Randstad en ING (die de beelden heeft!). Dat is (was) namelijk míjn fiets. Het sleuteltje mag je in de brievenbus gooien. Alvast dank!

Na een lange werkdag wilde ik lekker richting huis op mijn – tot nu toe – trouwe tweewieler. Maar deze was foetsie! ’s Ochtends dacht ik nog, op diezelfde plek, ‘ik vergeet wat’. Ik stond er dan ook met in mijn linkerhand een paraplu en in mijn rechterhand de werktas en de sleutel van het kantoor. De fietssleutel heb ik dus waarschijnlijk in het slot gelaten.

Drie jaar geleden meer geluk

Dom-dom. Maar dat mag geen reden voor een ander zijn om ‘m dan maar zo mee te nemen. Dus heeft iemand mijn fiets gezien? Tip ons dan. Kenmerken: bordeauxrood/crèmekleur, stuurslot, tweepotig standaard, AXA-slot, grijs stuur en gevlochten mand. Zie onderstaande post van drie jaar geleden waarop de fiets is te zien. (In Ulft had ik iets meer geluk). 😉

Bedankt Ullef & omgeving voor het niet ratsen noch betasten van mijn trouwe tweewieler. 🤞🏻 #Festivaart #thedayafter

Posted by Kelly Heerink on Friday, 26 May 2017

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Priscilla

Love at first sight: we zoeken Peter uit (de omgeving van) Doetinchem!

Wie maakt dat ik niets meer lust, wie verstoort mijn rust, ja dat is Peter! Dit geldt voor de Haagse...

Meer over

Mysteries

adv.