Dit doen de mysterieuze rode knoppen in de stad

Door Melisa Verheijen 15 december 2018

Heb jij vandaag de rode knoppen in de stad al gespot? Wij wel! En wat wáren we nieuwsgierig wat er zou gebeuren als we erop zouden drukken.

Zouden we een prijs winnen? Zouden ze van alle kanten op ons af komen met een confettikanon? Onze fantasie ging met ons op de loop. Er was maar één manier om erachter te komen. Inderdaad.. Op die rode knop drukken!

Interactieve etalages

Té leuk! Op vijf plekken in de stad vind je zo’n knop en bij elke winkel gebeurt er weer wat anders. Een kerstdorp dat tot leven komt, een eland die gaat zingen of het begint ineens te sneeuwen in een etalage. Zo komen wij wel in de kerststemming.

Wie hierachter zitten? Het Centrummanagement Doetinchem: “We willen gezelligheid in de stad en mensen triggeren om te blijven hangen. Als je de rode knoppen volgt, loop je als een slinger door de stad. Hebben jullie ze allemaal al gevonden?”

Drukken maar!

Wij hebben natuurlijk even een rondje gewandeld in het centrum en maakten voor jullie ‘de rode knoppen route’. De winkels waar de etalages zijn ingericht zijn Artide in de Waterstraat,
Schlösser mannenmode in de Catharinastraat, Het Lederwarenhuis in de Heezenstraat, Hema in de Hamburgstraat en de etalage naast Primera in de Raadhuisstraat. Drukken maar!

Winnen

In de winkels met interactieve etalage zijn kaartjes te verkrijgen met kijk- en luistervragen bij de etalages. Stuur de antwoorden op de vijf vragen vóór 15 januari naar [email protected] onder vermelding van je naam, woonplaats en telefoonnummer en maak kans op een cadeaubon.

kapper kapsalons Unsplash

Dit is waarom kapsalons als paddenstoelen uit de grond schieten in de Achterhoek

Is het jullie weleens opgevallen dat er superveel kappers in de stad te vinden zijn? Ons hoor je nie...

adv.