Doetinchem

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Love stories by Merle: ze trapt af met haar eigen verhaal

Door Merle Hebing 20 oktober 2019

De koude wintermaanden komen er weer aan. En hoe heerlijk is het dan om lekker met je geliefde onder een dekentje op de bank te zitten?! Wij van indebuurt Doetinchem zijn dol op de liefde én erg benieuwd naar alle liefdesverhalen. Hoe zijn jullie bij elkaar gekomen? Wat is het geheim van een goede relatie? Of voor degenen die de liefde nog niet gevonden hebben: hoe kan dat? 

Deze week bijt ikzelf het spits af en vertel ik hoe mijn vriend en ik bij elkaar kwamen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik ken mijn vriend via Tinder! 4,5 jaar geleden maakte ik voor de grap een profiel aan samen met een vriendin. Urenlang zaten we samen foto’s naar links en rechts te swipen. Ik vond het wel grappig.

Boomlange vent

Een paar jongens reageerden via de chat en zo ontstonden de flauwe en grappige gesprekken. Maar tussen al die jongens zaten ook echt serieuze types die op zoek waren naar een relatie. Ik sprak af met één van die jongens. Ik weet nog goed dat ik afsprak in Utrecht met een bijna twee meter lange vent. Maar dat had hij niet verteld.. Na die avond appte ik mijn vriendin: ‘Pfff dat daten is niks voor mij. De jongens vallen tegen in het echt’.

Lees verder onder de foto

Eigen foto

Het swipen ging nog even door, maar eigenlijk dacht ik, ik kan beter die Tinderapp eraf gooien. Totdat ik Thijs naar links veegde. Hij begon een gesprek en weliswaar was deze jongen niet naar één ding op zoek zoals de meeste jongens in de chats. Deze jongen vroeg naar mijn opleiding, hobby’s en interesse’s.

Direct vuurwerk

Al snel kwamen we erachter dat we veel gemeen hadden en voordat ik het wist zat deze leuke jongen (helemaal uit Dieren) bij mij thuis op de bank. We hebben uren gekletst en een week later was ik zijn vriendinnetje. Op de één of andere manier klikte het super goed en nu na 4,5 jaar(!) nog steeds.

Lees verder onder de foto

Eigen foto

Iemand vinden via internet of een datingapp kan dus prima, vind ik. Vaak is het juist een makkelijk manier om in contact te komen met anderen. En het is echt iets van deze tijd. Ik denk dan ook dat er op deze manier steeds meer relaties ontstaan. Wel kom je er pas achter of er een klik is, als je elkaar in real life ziet. Thijs en ik voelden die vibe echt gelijk – ik hoop dat we nog vele jaren daarvan mogen genieten!

Geef je op!

Wil jij ook jouw verhaal aan Merle kwijt? Misschien heb jij al heel lang geleden de liefde van jouw leven ontmoet, ben je juist eeuwig vrijgezel (maak er gebruik van!) of vind je dat jouw ouders of opa en oma in deze rubriek thuishoren. Schroom niet en mail ons! Oh, en tag direct even singles en tortelduifjes onder het Facebookbericht.

Lees ook:

zoenen--kussen-gezoend-doetinchem

Lentekriebels: 7 x Doetinchemse plekjes waar jij misschien gekust hebt

Tongen, zoenen, kussen of hoe je het ook wilt noemen: Doetinchem kent tal van leuke plekjes waar je ...

adv.