Gelukkig hangt de liefde in de lucht! Deze Doetinchemmers staan in het zonnetje op Valentijnsdag

Door Melisa Verheijen 14 februari 2019

De dag van de liefde is aangebroken! En omdat wij bij indebuurt dol zijn op de liefde, hebben wij liefdevolle Valentijnsboodschappen op een rijtje gezet. Heeft jouw lief een bijzonder berichtje geplaatst? Kijk snel! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

‘Je steunt me zelfs tijdens mijn mopperperiodes’

Valentijnsdag Doetinchemmers in het zonnetje 4

Merle Hebing: “Ik wil mijn liefste vriendje graag op deze Valentijnsdag in het zonnetje zetten, omdat ik zo blij met jou ben! We kunnen samen veel lachen en lekker creatief bezig zijn. Een dagje thuis chillen vinden we heerlijk, maar samen erop uitgaan is ook leuk! Een film kijken doen we graag en gaan we in het weekend weer doen in de bios. Je bent altijd zo lief voor mij en helpt mij bij veel dingen. Dat vind ik zo mooi aan jou. In alle tijden steun je mij, ook tijdens mijn mopperperiodes, haha. Gelukkig zijn die er niet heel vaak en anders vrolijk jij mij snel weer op! Ik hoop dat we nog veel, mooie en fijne momenten meemaken. Love you!”

‘Ik niet kan wachten om je vrouw te zijn’

Valentijnsdag Doetinchemmers in het zonnetje 1

Amanda Kelle: “Ik wil mijn lieve vriendje (verloofde) Jeffrey Forterie in her zonnetje zetten! In mei gaan we dan eindelijk trouwen en ik wil hem zeggen dat ik superveel van hem houd en erg geniet van het leven met hem. Ik niet kan wachten om zijn vrouw te zijn! En natuurlijk wil ik hem bedanken dat ik door hem in het supermooie Doetinchem ben gaan wonen. Het is zó fijn in deze stad.”

‘Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest’

Valentijnsdag Doetinchemmers in het zonnetje 2

Nadine Loef: “Deze man is de allerliefste! Hij staat altijd klaar voor mij en mijn kinderen. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Hij brengt het beste in me naar boven en we vullen elkaar mooi aan. We wonen nu 4 jaar samen. In het begin was het nog wel eens wennen… Een samengesteld gezin en uitzoeken hoe dat werkt, maar dat hebben we heel goed gefixt, dacht ik zelf. Hij zei laatst: ‘We zijn al 6 jaar jaar samen, maar het voelt veel korter omdat het nog zo leuk is’.”

‘Ik zet mijn beste vriendin in het zonnetje’

Valentijnsdag Doetinchemmers in het zonnetje 3

Anna Jagers: “Lisanne is al meer dan tien jaar een hele lieve vriendin. Vroeger hockeyden we samen en sindsdien zijn we altijd vriendinnen gebleven. We doen superveel leuke dingen met z’n tweeën en we kunnen enorm lachen met elkaar. Ik hoop dat we nog heel wat jaren beste vriendinnetjes mogen zijn!”

Lees ook:

liefde-vrijgezel-single-Doetinchem

Love is in the air: 5 x de meest verliefde stelletjes van Doetinchem

Valentijnsdag leek ons het perfecte moment om op zoek te gaan naar lovebirds, tortelduifjes en dolve...
valentijnsdag rozen man date Unsplash

Hier koop je op Valentijnsdag een roos speciaal voor ouderen

Heb jij geen plannen voor Valentijnsdag? Wees niet getreurd: wij hebben iets leuks voor je! Bij Jong...
doetinchem-de-huet-doetinchem-treinstation

Word jij gezocht? 7 x flirts in de trein in Doetinchem

Heb jij wel eens een oogje gehad op iemand die je zag in de trein? Speciaal voor alle treinflirts be...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.